Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Arkiva

Gazeta, Dhjetor 2019 - Kliko

Gazeta, Nëntor 2019 - Kliko

Gazeta, Tetor 2019 - Klik

Gazeta. Shtator 2019 - Kliko

Gazeta, Gusht 2019 - Kliko

Gazeta, Korrik 2019 - Klikoo

Gazeta, Qershor - Kliko

Gazeta, Maj 2019 - Kliko

Gazeta, Prill 2019 - Klik

Gazeta, Mars 2019 - Kliko

Gazeta, Shkurt 2019 - Klik

Gazeta, Janar 2019 - Kliko

Gazeta, Dhjetor 2018 - Kliko

Gazeta, Nëntor 2018 - Kliko

Gazeta, Tetor 2018 - Kliko

Gazeta, Shtator 2018 - Kliko 

Gazeta, Gusht 2018 - Kliko

Gazeta, Korrik 2018 - Kliko 

Gazeta, Qershor 2018 - Kliko

Revista, Maj 2018 - Kliko
Revista, Prill 2018 - Kliko
 

Revista, Mars 2018 - Kliko

Revista, Shkurt 2018 - Kliko

Revista, Janar 2018 - Kliko  

Revista, Dhjetor 2017 - Kliko
Revista, Nëntor 2017 - Kliko

Revista, Tetor 2017 - Kliko
Revista, Shtator 2017 - Kliko

Revista, Gusht 2017 - Kliko 

Revista, Korrik 2017 - Kliko
Revista, Qershor 2017 - Kliko

Revista, Maj 2017 - Kliko
Revista, Prill 2017 - Kliko 

Revista, Mars 2017 - Kliko

Revista, Shkurt 2017 - Kliko

Revista, Janar 2017 - Kliko

Revista, Dhjetor 2016 - Kliko 

Revista, Nëntor 2016 - Kliko 

Revista, Tetor 2016 - Kliko

Revista. Shtator 2016 - Kliko

Revista. Gusht 2016 - Kliko

Revista, Korrik 2016 - Kliko

Revista, Qershor 2016 - Kliko

Revista, Maj 2016 - Kliko

Revista, Prill 2016 - Kliko

Revista, Mars 2016 - Kliko

Revista, Shkurt 2016 - Kliko

Revista, Janar 2016 - Kliko
Revista, dhjetor 2015- Kliko

Revista, nentor 2015- Kliko

 Revista, Tetor 2015- Kliko

Revista, Shtator 2015- Kliko

Revista, Gusht 2015- Kliko

Revista, Korrik 2015 - Kliko

Revista,  Qershor 2015 - Kliko

Revista,  Maj 2015 - Kliko

Revista,  Prill 2015 - Kliko

Revista, Mars 2015 - Kliko 

Revista, Shkurt 2015 - Kliko
Revista, Janar 2015 - Kliko

Revista, Dhjetor 2014 - Kliko

Revista, Nëntor 2014 - Kliko

Revista, Tetorë 2014 - Kliko
Revista, Shtator 2014 - Kliko
Revista, Gusht 2014 - Kliko

Revista, Korrik 2014 - Kliko
Revista, Qershor 2014 - Kliko

Shërbime për pushim dhe rekreacion

Previous Next
Edhe për ata që preferojnë Velipojën Prishtinë, 29 Korrik 2014 - Në kuadër të angazhimeve të SBASHK-ut për të qenë sa më pranë anëtarësisë, krahas arritjes së marrëveshjeve për zbritje çmimesh për shërbimet në disa hotele në Durrës, është arritur një Marrëveshje edhe me Hotelin “Athina” në Velipojë. Kjo është bërë ngase në SBASHK kishte telefonata me kërkesat që të shikohet kjo mundësi edhe në këtë pjesë të bukur të bregdetit shqiptar. Marrëveshja thotë se të gjithë...
Për anëtarët e SBASHK-ut zbritje çmimesh për pushime në bregdetin shqiptar    Prishtinë, 10 Korrik 2014 - Krahas arritjes së marrëveshjes për ulje çmimesh prej 20 %  me pronarin e Kompleksit Hotelier Turistik “Bonita” Durrës, z. Atrit  Ismaili , SBASHK-u vazhdon me aktivitet në shërbim të anëtarësisë  dhe ka arritur të nënshkruaj edhe marrëveshje të tjera që u mundësojnë anëtarëve të SBASHK-ut të pushojnë në bregdetin shqiptar me çmime më të ulëta vetëm për ta dhe familjet e tyre. Kolegëve tanë sindikalistë...
SBAShK-u nënshkroi Marrëveshje bashkëpunimi me Kompleksin Hotelier Turistik "Bonita" nga Durrësi    SBAShK-u nënshkroi Marrëveshje bashkëpunimi me Kompleksin Hotelier Turistik "Bonita" nga Durrësi Prishtinë, 19 Qershor 2014 Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës (SBASHK) sot me datë 19.06.2014 nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Kompleksin Hotelier “Bonita” nga Durrësi, në mënyrë që shërbimet e këtij të fundit të ofron me 20 % më lirë për të gjithë mësimdhënësit që posedojnë kartela identifikuese të SBASHK-ut. Sipas marrëveshjes së nënshkruar nga...
Shërbime shëndetësore dhe barna S
Shërbime për pushim dhe rekreacion Kompleksi Hotelier Turistik "BONITA" Durrës - zbritje 20% Objekti hotelier turistik "BESANI & BALLKAN2" Durrës - zbritje 20%. Kontakt:+37745234698, +355695512889. Hotel "PASHTRIKU" Shkëmbi i Kavajës, 12 euro për fjetje, mëngjes, drekë dhe darkë. Kontakt:+355696819234, +355696774525. Hotel "KOSOVA" Shkëmbi i Kavajës - zbritje 20% Hotel "RIVIERA" Shkëmbi i Kavajës - zbritje 20% Hotel "NACIONAL" Shkëmbi i Kavajës - zbritje 15% Hotel "ATHINA" Velipojë - zbritje 15% QENDRA ESTETIKE ITALIANE (Qei) Prishtinë...

Butoni posht