Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Kontrata Kolektive e Arsimit Parauniversitar

Për ta shikuar kliko më poshtë

kontrata

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook