Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Galeria

Kongresi Prishtinë

 

Konferenca Tiranë

 

Pjesmarrja e SBASHK në ETUCE

 

Protesta e SBASHK për paga meritore

 

Dialogu social - Durrës 14.09.2018

 

Simpoziumin Nderkombetar me "Globalizmi,Arsimimi dhe Sindikatat"

 

Pushuesit e grupit të parë në Durrës

 

Trajnim: Dialogu Social 12.07.2018 - Kamenice

 

 

 

 

 

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook