Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Mediat

 

 

Mësuesve e nxënësve u mundësohet gjykimi kritik për përmbajtjet mediale

Mësuesve e nxënësve u mundësohet gjykimi kritik për përmbajtjet mediale

Posted by RTK on E Diele, 1 Shtator 2019

 

kohaartkperioskopi 28klani25zeeriReshit kushajetucetelegrafi 18spashekonomia 15fotooooopujujytuyjuklanikoha.netjeta onlineArberesha 1Kryelajmi Ekonomia olnileeeeeeCapturegggggggggggg

 

 

 

 

 

sbbb indesonline 24.10.2018 

koha.net 24.10.2018

  turesddefdekijlh CapturecdcdsfcdsCapture etucemediatribuna 07klan 07tribuna 06klani06Telegrafi 27.08.18rtk 27.08.18

40082810 2155427818038347 3051928658739462144 nkoha sbashk 11rtv21sbashkffffffffbotasot sdbashk observerkosovapress11

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook