Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Mitrovicë

Kryetar: Isa Ismajli

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

 

Kryetarët sindikal të Shoqatave Sindikale

 

Neriman Ibishi, kryetare sindikale në shkollën "Abdullah Shabani" Mitrovicë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+386 (0) 49357331

 

Sanije Voca, kryetare sindikale në shkollën "Anton Z.Çajupi" Mitrovicë

+377 (0) 44165753

 

Ali Kajtazi, kryetar sindikal në shkollën "Bedri Gjinaj" Mitrovicë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+386 (0) 49509465

 

Mustaf Murseli, kryetar sindikal në shkollën "Bislim Halimi" Selac

+377(0)44736893

 

Ibrahim Ismajli, kryetar sindikal në shkollën "Eqrem Qabej" Mitrovicë

+386 (0) 49314323

 

Ferki Sinani, kryetar sindikal në shkollën "Elmaz Peci" Rahov

+377 (0) 44475814

 

Sejdi Alijaj, kryetar sindikal në shkollën "Bislim Ymeri" Kqiq

+377 (0) 44788584

 

Fatmir Zeka, kryetar sindikal në shkollën "Harun Beka" Gushavc

+377 (0) 44747670

 

Ali Ahmeti, kryetar sindikal në shkollën "Jusuf Rexha" Koshtovë

+386 (0) 49831603

 

Rasim Uka, kryetar sindikal në shkollën "Mehë Uka" Bajgorë

+377(0) 44195321

 

Isa Ismajli, kryetar sindikal në shkollën "Migjeni" Mitrovicë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+377 (0) 44293951

 

Ragip Islami, kryetar sindikal në shkollën "Musa Hoti" Mitrovicë

+386 (0) 49667112

 

Vesel Voca, kryetar sindikal në shkollën "Nonda Bulka" Mitrovicë

+386(0) 49575197

 

Riza Azemi, kryetar sindikal në shkollën "Sylejman Vokshi" Broboniq

+377(0)44755353

 

Kadri Hasani, kryetar sindikal në shkollën "Shemsi Ahmeti" Shupkovc

+386(0)49542146

 

Nexhmije Emini, kryetar sindikal në shkollën "Shaban Idrizi" Zhabarë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+377(0)45363724

 

Ridvan Kelmendi, kryetar sindikal në shkollën "Skënderbeu" Mitrovicë

+377(0)44462654

 

Daut Hyseni, kryetar sindikal në shkollën "Trepça" Stan Terg

+386 (0)49637344

 

Dibran Hajdini, kryetar sindikal në shkollën "Xhevat Jusufi" Bare

+386(0)49333208

 

Vjollca Shala, kryetare sindikale në gjimnazin "Frang Bardhi" Mitrovicë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+386(0)49712603

 

Bahtir Uka, kryetar sindikal në shkollën M.T "Arkitekt Sinani" Mitrovicë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+386(0)49689645

 

Afrim Zhabari, kryetar sindikal në shkollën M.M "Xheladin Deda" Mitrovicë

+386(0)49196759

 

Naile Uka, kryetare sindikale në kopshtin "Gëzimi Ynë" Mitrovicë

+386(0)49272356

 

Aida Hoti, kryetare sindikale në shkollen speciale "Nënë Tereza" Mitrovicë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+377(0)44306432

 

Sadik Begu, kryetar sindikal në shkollën "Bislim Hajdari" Kaqandoll

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+377(0)44272244

 

27.Muhamet Bimbashi, kryetar sindikal në shkollen "Elena Gjika" Tuneli i parë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+377(0)44722650

 

Arta Haxhimehmeti, kryetare sindikale në SH.M.E "Hasan Prishtina"Mitrovicë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+377(0)45653029

 

Shpresa Bajrami, kryetare sindikale në shkollen "Fazli Grajqevci" Shipol

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+386(0)49422460

 

 

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook