Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Obiliq

Kadri Thaçi, kryetar i nivelit komunal - Obiliq

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+386 (0) 49 712 586

 

 

Kryetarët sindikal të shoqatave sindikale

 

1. Enver Berisha, kryetar sindikal në shkollën "Dr.Ibrahim Rugova" Obiliq

+377 (0) 44 155 130

 

2. Zejush Misini, kryetar sindikal në shkollën "Abdurrahman Gërguri" Dardhishtë

+377 (0) 44 674 093

 

3. Sejdi Preniqi, kryetar sindikal në shkollën "Fazli Grajqevci" Hade

+377 (0) 44 258 ,929

 

4. Ismet Mjeku, kryetar sindikal në shkollën " Migjeni" Sibovc

+377 (0) 44 251 953

 

5. Ali Krasniqi, kryetar sindikal në shkollën "Naim Frashëri" Breznicë

+377 (0) 44 672 886

 

6. Faton Mehmeti, kryetar sindikal në shkollën "Pandeli Sotiri" Obiliq

+377 (0) 45 691 026

 

7. Miftar Miftari, kryetar sindikal në shkollën "Hasan Prishtina" Milloshevë

+377 (0) 44 656 034

 

8. Lendita Paloja, kryetare sindikale në kopshtin " Rrita jonë" Obiliq

+377 (0) 44 442 839

 

9. Selman Fazliu, kryetar sindikal në shkollën "17 shkurti" Obiliq

+377 (0) 44 114 279

 

10. Hamit Doda, kryetar sindikal në shkollën " Hasan Tahsini" Obiliq

+377 (0) 44 135 246

 

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook