Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Furnizime dhe servisime për makina

"KASTRATI , Pejë - karburanti me 1 cent më lirë, auto-larje zbritje 20%, goma të reja zbritje 30%,

Ina "BACI PETROL", Klinë, derivate zbritje 2 cent për litër, produkte tjera në depo zbritje 2% dhe restaurant zbritje 5%

Salloni i auto-pjesëve "DORUNTINA" Klinë - zbritje 5%

Autoservisi "KRASNIQI" Suharekë - zbritje 20%

Autoshkolla "RIDI" Ferizaj - zbritje 20%

Autoshkolla "VLERA" Suharekë - zbritje 20%

Autoshkolla "GENCI" Suharekë- zbritje 20%

Kompania IP-KOS (ITALIAN PETROL), Ferizaj - zbritje 2cent/për litër

Autoshkolla "TRAFIKU" Ferizaj - zbritje 20%

Kompania "AL-PETROL" - zbritje 3cent/për litër, 12% për produkte tjera: vajra, antifriz dhe ujë xhamash

Kompania "HIB PETROL" Ferizaj, 2.5 cent/për litër

Kompania 'PETROL OTI SLOVENIJA" - zbritje 2cent/për litër derivatet, 5% vaj motori, 10% asete për pastrim xhamash dhe 10% ftohës

EUROGOMA SH.P.K, zbritje 35% në të gjitha produktet

NTP "XIMI" sjell zbritje çmimesh prej 15 % për gjithë anëtarët e SBASHK-ut për këto shërbime këtu:
1. Servisim i të gjitha llojeve të veturave,
2. Ngjyrosje
3. Goma për të gjitha llojet e veturave, por edhe riparimin e gomave dhe
4. Auto-pjesë të të gjitha llojeve të veturave të reja, të vjetra dhe vajra , antifriz e produkte të tjera

SHPK “GIPA” Lipjan,siguron zbritje çmimesh prej 3 centë për çdo litër të derivateve dhe zbritje çmimesh prej 7 % për material ndërtimor

Kontrolli teknik MODERNE, Rahovec, ofron zbritje 5 euro (16.66%)

"PETROL COMPANY" SH.P.K, Prishtinë,

-ofron zbritje direkte në pompa: dizel, benzin dhe gas/LPG (-6 cent) dhe bonus vjetor për secilin 1 cent për litër nëse e arrijn limitin 1500 litra e lartë, mbi 2000 litra do të kenë bonus 1.5 cent zbritje për liter. 

-Zbritje në marketet ONE STOP SHOP, ku përfshihen edhe vajrat, uji i xhamave, antifrizi (-5 cent), por ta keni parasysh se zbritja nuk vlen për mbushje telefoni dhe cigare!

-Zbritje në BE HAPPY RESTAURANTET: 6% në secilin shërbim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Furnizime dhe servisime për makina

Furnizime dhe servisime për makina "KASTRATI , Pejë - karburanti me 1 cent më lirë, auto-larje zbritje 20%, goma të reja zbritje 30%, Ina "BACI PETROL", Klinë, derivate zbritje 2 cent për litër, produkte tjera në depo zbritje 2% dhe restaurant zbritje 5% Salloni i auto-pjesëve "DORUNTINA" Klinë - zbritje 5% Autoservisi "KRASNIQI" Suharekë - zbritje 20% Autoshkolla "RIDI" Ferizaj - zbritje 20% Autoshkolla "VLERA" Suharekë - zbritje 20% Autoshkolla "GENCI" Suharekë- zbritje 20% Kompania...

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook