Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Këshilli Drejtues

Këshilli Drejtues i SBASHK-ut është organi më i lartë i SBASHK-ut në mes dy Kongreseve.

 

Këshilli Drejtues i SBASHK-ut përbëhet nga këta anëtarë:

   

Nr. Emri dhe Mbiemri Komuna
1 Rrahman Jasharaj Kryesia
2 Vjollca Shala Kryesia
3 Sekretar/e përgjithshme Kryesia
4 Bardh Bardhi Kryesia
5 Hanife Salihu Kryesia
6 Blerim Mehmeti Kryesia
7 Burim Avdiaj Deçan
8 Vloran Krasniqi Dragash
9 Fejzullah Vranovci Ferizaj
10 Haki Krasniqi Fushë Kosovë
11 Zenun Nimani Gjakovë
12 Ilaz Dervishi Gllogovc
13 Basri Dernjani Hani i Elezit
14 Muzli Blakaj Istog
15 Arsim Krasniqi Junik
16 Lulzim Thaqi Kamenicë
17 Fevzi Bunjaku Kaçanik
18 Arif Elezaj Klinë
19 Emrush Ahmeti Lipjan
20 Gëzim Vitaku Leposaviq
21 Skender Gashi Malishevë
22 Emin Kosova Mamushë
23 Isa Ismajli Mitrovicë
24 Besnik Kurteshi Novobërdë
25 Luljeta Boshnjaku Obiliq
26 Isuf Lajqi Pejë
27 Fadil Halimi Podujevë
28 Ahmet Pllana Prishtinë
29 Reshit Kushaj Prizren
30 Veli Morina Rahovec
31 Bektesh Bajrami Shtërpcë
32 Xhavit Rexhaj Shtime
33 Ramiz Polaci Skënderaj
34 Nazim Gashi Suharekë
35 Sinavere Ukshini SUSHK
36 Liridon Bytyqi SUSHK
37 Kemajl Bislimi Viti
38 Visar Sadriu Vushtrri
39 Muhamet Ibrahimi Zveqan
40 Igballe Vranovci Ferizaj
41 Arben Xhokli Ferizaj
42 Shpend Canamusa Gjakovë
43 Magbule Katana Gjakovë
44 Flamur Bucaliu Gjilan
45 Shqipe Nuhiu Gjilan
46 Shpresa Osmani Gllogovc
47 Lutfije Ibrahimi Lipjan
48 Haxhi Berisha Malishevë
49 Naile Uka Mitrovicë
50 Smajl Muriqi Pejë
51 Vjollca Xhikolli Pejë
52 Shqipe Islami Agaj Podujevë
53 Naim Bytyqi Prishtinë
54 Mevlude Zhushi Aliu Prishtinë
55 Besarta Demaku Prishtinë
56 Mejdin Rrahmani Prizren
57 Hyrije Hoti Prizren
58 Esengul Dinovci Prizren
59 Hajredin Kadiri Rahovec
60 Avdullah Imeri Skënderaj 
61 Atdhe Luzhnica Suharekë
62 Osman Rrustemi Viti
63 Shqipe Dubovci Vushtrri
64 Avdurrahman Behrami Qendra e Studentëve

 

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook