Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Shërbime për pushim dhe rekreacion

Kompleksi Hotelier Turistik "BONITA" Durrës - zbritje 20%

Objekti hotelier turistik "BESANI & BALLKAN2" Durrës - zbritje 20%. Kontakt:+37745234698, +355695512889.

Hotel "PASHTRIKU" Shkëmbi i Kavajës, 12 euro për fjetje, mëngjes, drekë dhe darkë. Kontakt:+355696819234, +355696774525.

Hotel "KOSOVA" Shkëmbi i Kavajës - zbritje 20%

Hotel "RIVIERA" Shkëmbi i Kavajës - zbritje 20%

Hotel "NACIONAL" Shkëmbi i Kavajës - zbritje 15%

Hotel "ATHINA" Velipojë - zbritje 15%

"KASTRATI" Pejë - zbritje 20% bowling

Hotel "M.SELMANI" Velipojë - zbritje 20%

Kompania turistike "Sierra Tourism" Antalia, Turqi - zbritje prej 20% për pako turistike

"DUA TOUR" Sh.p.k, Tour operator,me adrese: Prishtinë dhe Prizren ofron zbritje fikse në paketa, udhëtime dhe aranzhmane të ndryshme. Kontakt: 049111572, 045111020, 045415005, 029 222299

N.T "EGNATIA", ofron sherbime transporti per anetaret e SBASHK-ut me zbritje 25% ne biletat mbi 0.70cent. Kontakt: 044 211 466

 

 

 

 

 

 

Shërbime për pushim dhe rekreacion

Previous Next
Edhe për ata që preferojnë Velipojën Prishtinë, 29 Korrik 2014 - Në kuadër të angazhimeve të SBASHK-ut për të qenë sa më pranë anëtarësisë, krahas arritjes së marrëveshjeve për zbritje çmimesh për shërbimet në disa hotele në Durrës, është arritur një Marrëveshje edhe me Hotelin “Athina” në Velipojë. Kjo është bërë ngase në SBASHK kishte telefonata me kërkesat që të shikohet kjo mundësi edhe në këtë pjesë të bukur të bregdetit shqiptar. Marrëveshja thotë se të gjithë...
Për anëtarët e SBASHK-ut zbritje çmimesh për pushime në bregdetin shqiptar    Prishtinë, 10 Korrik 2014 - Krahas arritjes së marrëveshjes për ulje çmimesh prej 20 %  me pronarin e Kompleksit Hotelier Turistik “Bonita” Durrës, z. Atrit  Ismaili , SBASHK-u vazhdon me aktivitet në shërbim të anëtarësisë  dhe ka arritur të nënshkruaj edhe marrëveshje të tjera që u mundësojnë anëtarëve të SBASHK-ut të pushojnë në bregdetin shqiptar me çmime më të ulëta vetëm për ta dhe familjet e tyre. Kolegëve tanë sindikalistë...
SBAShK-u nënshkroi Marrëveshje bashkëpunimi me Kompleksin Hotelier Turistik "Bonita" nga Durrësi    SBAShK-u nënshkroi Marrëveshje bashkëpunimi me Kompleksin Hotelier Turistik "Bonita" nga Durrësi Prishtinë, 19 Qershor 2014 Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës (SBASHK) sot me datë 19.06.2014 nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Kompleksin Hotelier “Bonita” nga Durrësi, në mënyrë që shërbimet e këtij të fundit të ofron me 20 % më lirë për të gjithë mësimdhënësit që posedojnë kartela identifikuese të SBASHK-ut. Sipas marrëveshjes së nënshkruar nga...
Shërbime shëndetësore dhe barna S
Shërbime për pushim dhe rekreacion Kompleksi Hotelier Turistik "BONITA" Durrës - zbritje 20% Objekti hotelier turistik "BESANI & BALLKAN2" Durrës - zbritje 20%. Kontakt:+37745234698, +355695512889. Hotel "PASHTRIKU" Shkëmbi i Kavajës, 12 euro për fjetje, mëngjes, drekë dhe darkë. Kontakt:+355696819234, +355696774525. Hotel "KOSOVA" Shkëmbi i Kavajës - zbritje 20% Hotel "RIVIERA" Shkëmbi i Kavajës - zbritje 20% Hotel "NACIONAL" Shkëmbi i Kavajës - zbritje 15% Hotel "ATHINA" Velipojë - zbritje 15% "KASTRATI" Pejë - zbritje 20%...

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook