Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Suharekë

Nazim Gashi, kryetar i nivelit komunal - Suharekë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+383 (0)49 894 492

 

Kryetarët sindikal të Shoqatave Sindikale

 

1. Beqir Berisha, kryetar sindikal në shkollën "7 Marsi" Suharekë

+383 (0) 44 307 636

 

2. Nazim Gashi, kryetar sindikal në shkollën "Shkëndija" Suharekë

+383(0) 44 303 535

 

3. Isuf Zenelaj, kryetar sindikal në shkollën "Abdyl Ramaj" Suharekë

+383(00 44 186 952

 

4. Zeqir Kokollari, kryetar sindikal në shkollën "Naum Veqilharxhi" Mohlan

+383(0) 44 140 416

 

5. Sami Baraliu, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Grejkocit" Grejkoc

+383(0) 49 198 484

 

6. Muharrem Kavaja, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Tivarit" Peqan

+383(0) 44 338 110

 

7. Rrahman Berisha, kryetar sindikal në shkollën "Migjeni" Gjinoc

+383(0) 44 366 786

 

8. Naim Behluli, kryetar sindikal në shkollën "Edit Durham" Mushtisht

+383(0) 44 261 318

 

9. Izet Sadikaj, kryetar sindikal në shkollën " Shaban Mazreku" Sopi

+383(0) 44 614 751

 

10. Shaban Vrella, kryetar sindikal në shkollën "Drita" Gelanc

+383 (0) 44 123 936

 

11. Halit Kolgeci, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Kombit" Vraniq

+383(0) 44 303 516

 

12. Shqipe Mamaj, kryetar sindikal në shkollën "Destan Bajraktari" Suharekë

+383(0) 44 276 725

 

13. Haki Bytyqi, kryetar sindikal në shkollën "Sadri Duhla" Duhël

+383(0) 44 609 981

 

14. Liman Bytyqi, kryetar sindikal në shkollën "Flamuri i Arbërit" Reshtan

+383(0) 44 366 638

 

15. Eqrem Aliu, kryetar sindikal në shkollën "Besim Ndrecaj" Maqitevë

+383(0) 44 680 650

 

16. Atdhe Luzhnica, kryetar sindikal në shkollën "Ismet Jashari" Luzhnicë

+383(0) 44 247 541

 

17. Haki Sopa, kryetar sindikal në shkollën "Rilindja" Nepërbishtë

+383(0) 44 128 145

 

18. Mujadin Binaku, kryetar sindikal në shkollën "  Kongresi i Manastirit" Studençan

+383 (0) 49 183 924

 

19. Faik Kryeziu, kryetar sindikal në shkollën "Vaso Pashë Shkodrani" Leshan

+377 (0) 44 242 069

 

20. Haki Elshani, kryetar sindikal në shkollën "17 Shkurti" Shirokë

+383(0) 45 206 435

 

21. Selim Bytyqi, kryetar sindikal në shkollën "Bajram Curri" Nishor

+383(0) 44 515 336

 

22. Nesibe Kermeni, kryetar sindikal në shkollën "Ramë Bllaca" Bllacë

+383(0) 44 468 598

 

23. Haxhi Gallopeni, kryetar sindikal në shkollën "28 Nëntori" Dobërdelan

+383(0) 49 695 780

 

24. Avni Kallaba, kryetar sindikal në shkollën " Hasan Prishtina" Semetishtë

+383(0) 44 830 723

 

25. Lumnije Suka, kryetar sindikal në shkollën "Dituria" Samadraxhë

+383(0) 44 289 812

 

26. Ramiz Sopa, kryetar sindikal në shkollën "Vëllezrit Frashëri" Bukosh

+383(0) 44 304 795

 

27. Sami Palushi, kryetar sindikal në shkollën "Lidhja e Prizrenit" Budakovë

+383(0) 44 696 318

 

28. Sejdi Gashi, kryetar sindikal në shkollën "Iliria" Savrovë

 

29. Halim Kaçaniku, kryetar sindikal në shkollën "Skënderbeu" Sellagrazhdë

 

30. Murat Bytyqi, kryetar sindikal në shkollën "Jeta e Re" Suharekë

 

31. Isa Bajraktari, kryetar sindikal në shkollën "Skënder Luarasi" Suharekë

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook