Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Respekt për mësuesit dhe gjithë ata që u angazhuan për lirinë e Kosovës

Respekt për mësuesit dhe gjithë ata që u angazhuan për lirinë e Kosovës

12.06.2024   Duke festuar 25 vjetorin e lirisë së Kosovës njeriu kthen kujtesën nëpër...

Përfaqësues nga SBASHK morën pjesë në përmbylljen e fazës së parë të projektit “Aftësim për trgeun e punës”

Përfaqësues nga SBASHK morën pjesë në përmbylljen e fazës së parë të projektit “Aftësim për trgeun e punës”

Prishtinë 06.06.2024 Përfaqësues të SBAHK-ut kanë marrë pjesë në përmbylljen e fazës së...

Kryesia e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), vizitoi shkollën Fillore të Mesme të Ulët ''Iliria'' në Prishtinë

Kryesia e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), vizitoi shkollën Fillore të Mesme të Ulët ''Iliria'' në Prishtinë

Në kuadër të vizitave nëpër shkolla, përfaqësuesit e SBASHK-ut qëndruan në shkollën "Iliria" në...

SBASHK mbajti takimin e radhës me Kryetarët e Niveleve Komunale të Sindikatës

SBASHK mbajti takimin e radhës me Kryetarët e Niveleve Komunale të Sindikatës

Detyra konkrete për angazhime në shërbim të anëtarësisë Sindikata e Bashkuar e Arsimit,...

Aktivitete të SBASHK-ut në disa komuna të Kosovës

Aktivitete të SBASHK-ut në disa komuna të Kosovës

Përkushtim i mësimdhënësve për arritjen e njohurive të reja Prishtinë, 3 qershor Me angazhim...

 • Respekt për mësuesit dhe gjithë ata që u angazhuan për lirinë e Kosovës

  Respekt për mësuesit dhe gjithë ata që u angazhuan për lirinë e Kosovës

  E mërkurë, 12 Qershor 2024 14:32
 • Përfaqësues nga SBASHK morën pjesë në përmbylljen e fazës së parë të projektit “Aftësim për trgeun e punës”

  Përfaqësues nga SBASHK morën pjesë në përmbylljen e fazës së parë të projektit “Aftësim për...

  E mërkurë, 12 Qershor 2024 10:55
 • Kryesia e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), vizitoi shkollën Fillore të Mesme të Ulët ''Iliria'' në Prishtinë

  Kryesia e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), vizitoi shkollën...

  E martë, 04 Qershor 2024 15:29
 • SBASHK mbajti takimin e radhës me Kryetarët e Niveleve Komunale të Sindikatës

  SBASHK mbajti takimin e radhës me Kryetarët e Niveleve Komunale të Sindikatës

  E martë, 04 Qershor 2024 10:22
 • Aktivitete të SBASHK-ut në disa komuna të Kosovës

  Aktivitete të SBASHK-ut në disa komuna të Kosovës

  E hanë, 03 Qershor 2024 12:03

Mirë se vini

- Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Republikës së Kosovës (në tekstin e mëtejmë SBASHK), është organizatë e pavarur nga shteti dhe partitë politike, demokratike, jo-fitimprurëse,që përfaqëson interesat e të punësuarve në institucionet publike dhe private të arsimit , shkencës dhe kulturës,me anëtarësim vullnetar. Përkrahë dhe mbron interesat e tyre ekonomike dhe statusin social, të drejtat e punëtorëve dhe anëtarëve të SBASHK-ut , shpreh qëndrimet e veta lidhur me ngjarjet karakteristike, sociale në vendin tonë dhe në botë.
  Shoqatat e të papunëve, pensionistët, invalidët dhe grupe të ngjashme në arsim dhe institucionet e tjera të arsimit, mund të bashkohen me anëtarësinë e SBASHK-ut.
  SBASHK-u operon brenda sistemit të Republikës së Kosovës, në frymën e Kushtetutës, Konventave ndërkombëtare, ligjeve, marrëveshjeve kolektive,rregulloreve e akteve tjera normative të njohura dhe Programit e Statutit të SBASHK-ut .
-SBASHK-u përfaqëson interesat e anëtarëve të saj në fushat sociale, ekonomike, shoqërore, shkencore, kulturore dhe të tjera....më shumë

Linqe


kuvendi
 ei logo homestead  newsletter

 UPmkrs

Projektet

QSME (Qendra Sindikale Multi-Etnike) në Prishtinë QSME (Qendra Sindikale Multi-Etnike) SBASHK-u nga një Janari i vitit 2010, në kuadër të vet ka një projekt mjaftë të rëndësishëm dhe të rrallë. Fjala është për Projektin: Qendra Sindikale Multi-Etnike në Prishtinë. Ky projekt filloi të mendohet qysh nga viti 2001, kur në Kosovën e pasluftës ishte diçka krejt ndryshe. Aktivistët Sindikal filluan një bashkëpunim thuajse ilegal rreth formimit të një qendre e cila në sferën e arsimit do...
PROGRAMI I QENDRËS TESTUESE ECDL- SBASHK Me iniciativën e stafit të SBASHK-ut në Prill të vitit 2010 SBASHK-u është licencuar si Qendër Testuese (QT) për programin ECDL, e njohur ndërkombëtarisht. Ndërsa në këtë vit është akredituar nga MASHT e R. së Kosovës si e vetmja Qendër Testuese në Kosovë.MASHT e R. së Kosovës, në vitin shkollor 2009/10 ka filluar me trajnimin e arsimtarëve në teknologjinë informative në programin ECDL (European Computer Driving Licence), në arritjen e...
RAPORT: SFIDAT DHE ARRITJET E SINDIKATËS SË BASHKUAR TË ARSIMIT, SHKENCËS DHE KULTURËS NDËR VITE Prishtinë, janar 2015 Studim lidhur me sfidat dhe arritjet e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës ndër vite Autorë: Ymer Ymeri, zyrtar financiar në SBASHK            Blerim Mehmeti, Kryetar i SAF & SAM në Gjilan Ky studim është realizuar në kuadër të projektit "Fuqizimi i rolit të SBASHK-ut në hartimin e politikave arsimore", i cili është financuar nga Bashkimi Evropian. Përmbajtja e dokumentit është aprovuar nga Këshilli Drejtues i SBASHK-ut...

Video Reklama

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

butoni

council of europe flag MEDKjo ueb-faqe është ristrukturuar në kuadër të projektit të financuar nga BE dhe i menaxhuar nga Zyra e BE-së në Kosovë.

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook

Gjeni Mënyrën E Përsosur Të Pagesës Për Nevojat Tuaja Të Lojërave Në Kazino Në Internet

Online Casino SMS pagesua në Austri përfiton një mënyrë të shpejtë dhe të sigurt për të bërë depozita në kazino online duke përdorur shërbimin e SMS-ve. Ky mënyrë e pagesës është e vlefshme për lojtarët e kazinosë që kanë celular dhe që dëshirojnë të shfrytëzojnë lehtësisht opsionin e depozitave të menjëhershme. Përmes këtij shërbimi, lojtarët mund të bëjnë depozita në llogari duke përdorur të dhënat e tyre celulare, duke mos e ndarë informacionin e tyre bankar ose të kartave të kreditit. Ky mënyrë e pagesës është e sigurtë dhe e lehtë për t'u përdorur, duke u bërë një zgjedhje të preferuar për shumë lojtarë kazinoje.

Një nga faqet më të njohura për pagesën e SMS në kazinot online në Austri është online-casino-osterreich.org. Kjo faqe ofron një zgjedhje të gjerë të kazinove të licensuara në internet që pranojnë pagesat me SMS. Me një klikim të thjeshtë, lojtarët mund të hyjnë në faqen e internetit të kazinosë dhe të regjistrohen për të përfituar nga oferta dhe promovimet e reja. Përmes lidhjes https://online-casino-osterreich.org/sms/, lojtarët mund të bëjnë depozita të menjëhershme në llogarinë e tyre duke përdorur shërbimin e SMS-ve. Kjo faqe ofron gjithashtu shërbimin e klientit 24/7 për të zgjidhur çdo problem apo pyetje që mund të keni rreth pagesës me SMS në kazino online.

Pagesa me SMS është një mënyrë shumë e përshtatshme e depozitave në kazino online për shqiptarët që jetojnë në Austri. Ky metodë e lehtë dhe e sigurtë për pagesa është e favorshme për ata që nuk duan të ndajnë të dhënat e tyre bankare ose të kartave të kreditit. Lidhja online-casino-osterreich.orgju drejton drejtpërdrejt në faqen ku mund të bëni depozita në kazino online me një SMS të thjeshtë. Ky proces është i shpejtë dhe lehtë për t'u zbatuar, duke ju dhënë mundësinë të filloni të luani menjëherë në kazinon tuaj të preferuar. Nëse keni ndonjë pyetje apo çështje të tjera, ju keni gjithashtu mundësinë të lidheni me shërbimin e klientit me datën dhe kohën që ju përshtatet.

Rekomandohet të përdorni kazinove online të cilat e mbështesin metodën e pagesave Venus Points. Venus Points është një mënyrë e sigurt dhe e besueshme për të kryer depozita dhe tërheqje në kazinotë e internetit. Me këtë metodë të pagesave, ju mund të siguroheni se informacioni juaj personal dhe të grumbulluar nuk bie në dorët e palëve të treta.

Një prej kazinove të rekomanduara që mbështetin Venus Points është XYZ Kasino. Ky kazino online ofron një eksperiencë të pafund të lojërave të fatit dhe garanton sigurinë e plotë të lojtarëve. Me ndihmën e Venus Points, ju mund të transferoni paratë tuaja në llogarinë tuaj të kazinosë në mënyrë të shpejtë dhe të sigurt. Mund të shfletoni koleksionin e tyre të gjerë të lojërave dhe të provoni fatin tuaj në poker, ruletë, makinat e slotëve dhe shumë lojëra të tjera interesante.

Nëse jeni në kërkim të një kazinoje online të besueshme që mbështet Venus Points, ju gjithashtu mund të provoni faqen e internetit ABC Kazino. Në ABC Kazino, ju do të keni mundësinë të shijoni lojërat më të fundit të fatit në mënyrë të sigurtë dhe të komodë. Nëse doni të kryeni depozitën tuaj ose tërheqjen tuaj me Venus Points, ky kazino online ju ofron atë mundësi të këndshme. Mund të klikoni këtu për të mësuar më shumë rreth përfitimeve dhe procesit të pagesës së Venus Points në ABC Kazino.

[ABC Kazino] https://ale-net.com/payment-methods/venus-point/ dhe XYZ Kazino janë vetëm dy nga shumë kazinotë online të besueshme dhe të këndshme që mbështesin Venus Points. Këto kazino ofrojnë emocionin e vërtetë të lojërave të fatit dhe sigurinë e plotë të informacionit tuaj personal. Përfitimet e përdorimit të Venus Points në kazinotë online janë të shumta, duke përfshirë transferime të shpejta të fondeve dhe mbrojtje të të dhënave personale të lojtarëve. Mos hezitoni të provoni fatin tuaj dhe të eksploroni lumturinë e lojërave të fatit në këto kazino online të ndryshme që mbështesin Venus Points.

Të gjithë lojtarët e kazinosë në internet duhet të jenë të sigurtë se kanë zgjedhur kazinotë më të mira në Zimpler për të luajtur në Zvicër. Zimpler është një shërbim i pagesave online që ofron depozita të shpejta dhe sigure në kazinotë në internet. Për fat të mirë, në Zvicër ka disa kazino të shkëlqyera që ofrojnë shërbimin Zimpler. Një ndër to është kazinoja në internet në linkun https://online-casino-schweiz.org/zimpler/. Ky kazino ofron një përvojë tërheqëse loje dhe pagesat janë të sigurta dhe të shpejta, falë përdorimit të shërbimit Zimpler.

Një kriter thelbësor për të cilin kazinotë Zimpler janë të preferuara në Zvicër është siguria. Lojtarët e kazinosë janë të gatshëm të depozitojnë dhe të tërheqin shuma të konsiderueshme të parave, dhe ata duhet të kenë siguri të plotë në mënyrën se si po menaxhohet informacioni financiar. Me përdorimin e Zimpler, kazinotë në internet përmbajnë standardet më të larta të sigurisë dhe përdorin teknologjinë më të fundit për të mbrojtur të dhënat e lojtarëve.

Një avantazh i madh i kazinosë në linkun online-casino-schweiz është oferta e tyre e gjerë e lojërave. Ata ofrojnë një përzierje të rrallë të lojërave të rëndësishme, si lojëra kazino, poker në internet, lojëra automatike dhe shumë të tjera. Për më tepër, ata udhëheqin me kufijtë e ulëta të bastit dhe bonuset e lëshuara, duke e bërë atë një destinacion të preferuar për lojtarët që duan të fitojnë dhe të argëtohen në të njëjtën kohë.