Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Adresa

contactAdresa: Rr. Agim Ramadani p.n
Qendra e Studentëve - Drejtoria

10000 Prishtinë,
Republika e Kosovës


Telefoni: + 383 (0) 38 226 940


E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
                 Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.


Website: http://www.sbashk-rks.org 

 

Ku gjendet SBASHK

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook