Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SHS Teatri Kombëtar i Kosovës

SHS Teatri Kombëtar i Kosovës

Ismet Azemi, kryetar

044/ 162 991

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook