Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Këshilli Drejtues

Këshilli Drejtues i SBASHK-ut është organi më i lartë i SBASHK-ut në mes dy Kongreseve.

 

Këshilli Drejtues i SBASHK-ut përbëhet nga këta anëtarë:

   

1.Rrahman Jasharaj
2.Vjollca Shala
3.Jehona Oruçi
4.Bardh Bardhi
5.Rexhep Sadiku

6.Blerim Mehmeti

7.Hajrije Imeraj
8.Bejtulla Halimi
9.Hanife Salihu
10.Flora Abdullahu
11.Hava Mani
12.Abdullah Murseli
13.Agim Kadriu
14.Zija Hasani
15.Valdete Bicurri
16.Bajram Salihu
17.Valdrin Bajrami
18.Flamur Bucaliu
19.Muzafere Ismajli
20.Rasim Zariqi
21.Shpresa Osmani
22.Sead Vila
23.Sanije Shatri
24.Fahri Jashiqi
25.Makfirete Dema
26.Agim Maliqi
27.Misrete Dervishi
28.Gani Elezaj
29.Arjeta Millaku
30.Lutfije Ibrahimi
31.Avdullah Krasniqi
32.Fatmire Hoti
33.Shaban Paçarizi
34.Naile Uka
35.Pranvera Haziri
36.Bajram Shala
37.Besa Caka
38.Besa Shala
39.Besim Shatri
40.Xhafer Avdyli
41.Besim Gashi
42.Majlinda Rrmoku
43.Amir Aliu
44.Besart Ismajli
45.Nexhmije Bojaj
46.Hyrije Hoti
47.Syzana Ramadani
48.Bejtullah Krasniqi
49.Ajret Mehmeti
50.Merita Gashi
51.Gani Kryeziu
52.Nazmi Çerkini
53Afrim Ismajli
54.Vezire Sejdiu
55.Naim Behluli
56.Shqipe Gashi
57.Elez Krasniqi
58.Arta Rudi
59.Ylbere Halabaku
60.Osman Rrustemi
61.Sali Xhaferi
62.Shqipe Merovci
63.Abdurrahman Behrami
64.Xhemajl Hazizi
65.Ismet Azemi

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2019

sbashk cover2019s

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook