Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SHS Teatri Kombëtar i Kosovës

SHS Teatri Kombëtar i Kosovës

Ismet Azemi, kryetar

044/ 162 991

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2019

sbashk cover2019s

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook