Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Kontrata Kolektive e Arsimit Parauniversitar

Për ta shikuar kliko më poshtë

kontrata

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2017

Gazeta Vjetore

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook

Butoni posht