Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SHS Fakulteti Filozofik - Prishtinë

SHS Fakulteti Filozofik - Prishtinë

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2019

sbashk cover2019s

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook