Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Ngritje profesionale

Kolegji "GLOBUS", Pristhinë, studime Bachelor dhe Master me zbritje prej 10%

 

Kolegji "UNIVERSUM", Prishtinë, studime Bachelor dhe Master me zbritje 30 %

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2019

sbashk cover2019s

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook