Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Adresa

contactAdresa: Rr. Agim Ramadani p.n
Qendra e Studentëve - Drejtoria

10000 Prishtinë,
Republika e Kosovës


Telefoni & Fax: + 381(0) 38 226 940


E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
                 Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.


Websajt: http://www.sbashk-rks.org 

 

Ku gjendet SBASHK

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2018

gazeta vjetore 2019 1

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook