Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SHS Teatri i Qytetit Gjilan

SHS Teatri i Qytetit Gjilan

Naser Zymberi, kryetar 

044/530 470

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2019

sbashk cover2019s

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook