Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Suharekë

Sadik Shala, kryetar i nivelit komunal - Suharekë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+386 (0) 49 430 508

 

Kryetarët sindikal të Shoqatave Sindikale

 

1. Beqir Berisha, kryetar sindikal në shkollën "7 Marsi" Suharekë

+377 (0) 44 307 636

 

2. Nazim Gashi, kryetar sindikal në shkollën "Shkëndija" Suharekë

+377 (0) 44 303 535

 

3. Isuf Zenelaj, kryetar sindikal në shkollën "Abdyl Ramaj" Suharekë

+377 (00 44 186 952

 

4. Zeqir Kokollari, kryetar sindikal në shkollën "Naum Veqilharxhi" Mohlan

+377 (0) 44 140 416

 

5. Sami Baraliu, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Grejkocit" Grejkoc

+386 (0) 49 198 484

 

6. Muharrem Kavaja, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Tivarit" Peqan

+377 (0) 44 338 110

 

7. Rrahman Berisha, kryetar sindikal në shkollën "Migjeni" Gjinoc

+377 (0) 44 366 786

 

8. Naim Behluli, kryetar sindikal në shkollën "Edit Durham" Mushtisht

+377 (0) 44 261 318

 

9. Izet Sadikaj, kryetar sindikal në shkollën " Shaban Mazreku" Sopi

+377 (0) 44 614 751

 

10. Shaban Vrella, kryetar sindikal në shkollën "Drita" Gelanc

+377 (0) 44 123 936

 

11. Halit Kolgeci, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Kombit" Vraniq

+377 (0) 44 303 516

 

12. Shqipe Mamaj, kryetar sindikal në shkollën "Destan Bajraktari" Suharekë

+377 (0) 44 276 725

 

13. Haki Bytyqi, kryetar sindikal në shkollën "Sadri Duhla" Duhël

+377 (0) 44 609 981

 

14. Liman Bytyqi, kryetar sindikal në shkollën "Flamuri i Arbërit" Reshtan

+377 (0) 44 366 638

 

15. Eqrem Aliu, kryetar sindikal në shkollën "Besim Ndrecaj" Maqitevë

+377 (0) 44 680 650

 

16. Atdhe Luzhnica, kryetar sindikal në shkollën "Ismet Jashari" Luzhnicë

+377 (0) 44 247 541

 

17. Haki Sopa, kryetar sindikal në shkollën "Rilindja" Nepërbishtë

+377 (0) 44 128 145

 

18. Mujadin Binaku, kryetar sindikal në shkollën "  Kongresi i Manastirit" Studençan

+386 (0) 49 183 924

 

19. Faik Kryeziu, kryetar sindikal në shkollën "Vaso Pashë Shkodrani" Leshan

+377 (0) 44 242 069

 

20. Haki Elshani, kryetar sindikal në shkollën "17 Shkurti" Shirokë

+377 (0) 45 206 435

 

21. Selim Bytyqi, kryetar sindikal në shkollën "Bajram Curri" Nishor

+377 (0) 44 515 336

 

22. Nesibe Kermeni, kryetar sindikal në shkollën "Ramë Bllaca" Bllacë

+377 (0) 44 468 598

 

23. Haxhi Gallopeni, kryetar sindikal në shkollën "28 Nëntori" Dobërdelan

+386 (0) 49 695 780

 

24. Avni Kallaba, kryetar sindikal në shkollën " Hasan Prishtina" Semetishtë

+377 (0) 44 830 723

 

25. Lumnije Suka, kryetar sindikal në shkollën "Dituria" Samadraxhë

+377 (0) 44 289 812

 

26. Ramiz Sopa, kryetar sindikal në shkollën "Vëllezrit Frashëri" Bukosh

+377 (0) 44 304 795

 

27. Sami Palushi, kryetar sindikal në shkollën "Lidhja e Prizrenit" Budakovë

+377 (0) 44 696 318

 

28. Sejdi Gashi, kryetar sindikal në shkollën "Iliria" Savrovë

 

29. Halim Kaçaniku, kryetar sindikal në shkollën "Skënderbeu" Sellagrazhdë

 

30. Murat Bytyqi, kryetar sindikal në shkollën "Jeta e Re" Suharekë

 

31. Isa Bajraktari, kryetar sindikal në shkollën "Skënder Luarasi" Suharekë

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2019

sbashk cover2019s

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook