Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Olive Medical Group dhe SBASHK vazhdojnë bashkëpunimin

Zbritje prej 20% të shërbimeve për anëtarët e SBASHK dhe familjarët e ngushtë të tyre

Prishtinë,12.09.2023
373267410 320026460689054 2942108109156823987 nInstitucioni i njohur shëndetësor " Olive MEDICAL Group" SH.P.K. duke shprehur respekt për punëtorët e arsimit dhe ndaj SBASHK-ut si zë i tyre, ka shprehur vullnetin që të vazhdohet bashkëpunimi duke nënshkruar Memorandum mirëkuptimi. Përfaqësuesja e këtij institucioni shëndetësor ka vizituar selinë e SBASHK-ut dhe fillimisht i ka uruar për fillimin e vitit të ri shkollor e pastaj ka shprehur respekt meritor për angazhimet e SBASHK-ut në shërbim të anëtarësisë. Ajo ka vlerësuar se bashkëpunimi në të kaluarën ka qenë në nivel të lartë dhe ka lavdëruar anëtarët e SBASHK-ut për sjelljet me dinjitet sa herë kanë qenë në këtë institucion shëndetësor për të marrë shërbime.
Kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj bashkë me nënkryetaren Vjollca Shala dhe koordinatorin për organizim të brendshëm Ymer Ymeri kanë falënderuar këtë institucion shëndetësor për bashkëpunimin dhe respektin e treguar ndaj anëtarësisë së SBASHK-ut dhe për vullnetin që bashkëpunimi të vazhdojë.
Në Memorandumin e bashkëpunimit saktësohet se ky institucion shëndetësor ofron zbritje prej 20% për të gjitha shërbimet shëndetësore për anëtarët e SBASHK-ut dhe pjesëtarët e familjes së ngushtë të tyre.
Ky institucion shëndtësor, përveç në Prishtinë, është i pranishëm edhe në Prizren, Mitrovicë, Gjilan dhe Suharekë dhe ky Memorandum mirëkuptimi vlen edhe për Olive Medical Group në këto komuna.

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook