Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Përfundoi takimi dyditor nga larg i sindikatave të arsimit nga e tërë bota

Ne nuk mund të ndryshojmë planetin, por mund të kontribuojmë për të mirën e tij

Prishtinë, 09.06.2021

197344172 6453174011375127 7299842775620917928 nRrjeti kërkimor i EI-së ka prezantuar edhe në ditën e dytë të takimit të gjeturat nga hulumtime për çështje të rëndësishme për arsimin në shumë shtete nga të gjitha pjesët e botës. Përfaqësuesit e sindikatave të arsimit nga gjithë vendet anëtare kanë dëgjuar me vëmendje hulumtimet, kërkimet dhe rezultatet që kanë dalë nga kjo veprimtari shumë e rëndësishme. Është dëgjuar me vëmendje edhe hulumtimi që është bërë lidhur me klimën dhe ngrohjen globale dhe si detyrë për të gjithë mësimdhënësit e botës është motoja se ne nuk mund të ndryshojmë planetin, por mund të kontribuojmë për të mirën e tij . Në mbyllje të këtij takimi dyditor është thënë se do të vazhdohet me hulumtimet nga Rrjeti kërkimor i EI-së dhe do të shtrohen edhe çështje të tjera me rëndësi në punën hulumtuese të tyre duke përgatitur kështu hulumtime e dokumente që janë mbështetje e mirë për aktivitetet konkrete sindikale në tërë botën.198418627 383466326424390 8929223581463909158 n

Butoni posht