Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Delegacioni i SBASHK-ut u takua me Ministrin Likaj

Prishtinë, 02.11.2020

Delegacioni i SBASHK-ut, kryetari Rrahman Jasharaj dhe koordinatori për organizim të brendshëm Ymer Ymeri u takuan me ministrin Ramë Likaj dhe shefin e kabinetit të tij Gëzim Berisha. Ata pas takimit dolën me një komunikatë të përbashkët, të cilën po e pëcjellim tek ju:


Ministri Ramë Likaj priti përfaqësuesit e SBAShK-ut
r.likMinistri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj dhe shefi i kabinetit, Gëzim Berisha, pritën në takim kryetarin e SBAShK-ut, Rrahman Jasharaj dhe Kordinatorin për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri, me të cilët biseduan për situatës aktuale në sektorin e arsimit dhe angazhimet e përbashkëta për rrjedhën e mbarë të procesit mësimor dhe realizmit të kërkesave të punëtorëve të arsimit.
Ministri Likaj, me këtë rast është zotuar se, do të angazhohet maksimalisht në realizmin e kërkesave të arsyeshme të mësimdhënësve, duke pasur parasysh situatën e krijuar nga pandemia COVID-19 dhe kushtet në të cilat po punojnë.r.likk
Ministri Likaj gjithashtu ka ritheksuar se, duhet të punojmë të gjithë së bashku, në bashkëpunim edhe me MSh-në dhe IKShPK-në që të mbrojmë shëndetin e nxënësve, mësimdhënësve dhe punëtorëve të tjerë në arsim dhe të mbajmë në jetë zbatimin e Master Planit për zhvillimin e mësimit në kushte pandemie, por duke vlerësuar se, asnjë skenar tjetër nuk e zëvendëson pjesëmarrjen në shkollë.

Butoni posht