Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Mobilieri dhe gjëra teknike

Mobilieri dhe gjëra teknike KLINË Kompania "BENITA", Klinë - të gjitha llojet e rërës zbritje 5% dhe beton zbritje 3% NTT "SEMIRRA", Klinë - mobilieri zbritje 5%, 10% dhe 15% NT "BUJAR ELECTRONICS" Klinë - zbritje 10% në mjete elektronike (teknikë e bardhë) NT "HIDROMONT" Klinë - zbritje 12% në pajisje ujësjellësi (kanalizime,pjesë,ora) NT "ERENITI" Klinë - zbritje 5% në materiale izoluese për shtëpi   VITI "MEDITERAN GROUP", Viti - zbritje 5% në teknikë...

Butoni posht