Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Trajnimet e nisura dje kanë pasur rrjedhë të mbarë edhe të dielën

Rezultatet nuk mungojnë sepse jemi bashkë e në SBASHK

Prishtinë, 17.05.2020
97377516 616718915719250 6771938745932316672 nDuke realizuar kërkesat e anëtarësisë për vazhdimin e organizimit të trajnimeve nga larg, SBASHK-u dje ka nisur me grupet e reja të trajnimeve me kolegët tanë nga Prishtina, Malisheva dhe komunat tjera të Kosovës. Edhe sot kryetari Rrahman Jasharaj bashkë me koordinatorin për organizim të brendshëm në SBASHK, Ymer Ymeri bashkë me anëtarë të stafit qendror janë kyçur në trajnimet "Edukimi medial dhe roli i tij në zhvillimin shoqëror e demokratik" me trajnerët Arbenita Hoxha e Sami Shala, "Forcimi i kapaciteteve për udhëheqjen efektive të dialogut social", udhëhequr nga trajnerët Besim Haliti e Besjana Rexhepi, pastaj "Mësimdhënia e gjuhës shqipe dhe letërsisë për ciklin fillor dhe të mesëm", që po udhëhiqet nga trajneri Mentor Mani, i ndihmuar nga prof. dr. Atdhe Hykolli.
Ata janë kyçur pastaj edhe në trajnimin "Udhëheqja dhe planifikimi strategjik në arsimin Parauniversitar" , që po udhëhiqet nga trajneri prof.dr. Hysen Sogojeva. Gjatë këtyre kyçjeve ata kanë përgëzuar pjesëmarrësit dhe trajnerët që edhe në këtë ditë vikendi po vazhdojnë me tërë përkushtimin duke kontribuar në rrjedhën e mbarë të trajnimeve.97992378 2561412857405678 3623097908254998528 n
Kryetari Rrahman Jasharaj bashkë me koordinatorin për organizim të brendshëm në SBASHK, Ymer Ymeri bashkë me anëtarë të stafit qendror janë kyçur edhe në trajnimet "Udhëheqja dhe planifikimi strategjik për Arsimin Parauniversitar , që po udhëhiqet nga trajnerët Ramadan Gashi e Jehona Oruqi dhe në trajnimin "Mësimdhënia e gjuhës shqipe dhe letërsisë për ciklin fillor dhe të mesëm", të cilin po e udhëheq trajnerja Arbëresha Aliu, që kohë pas kohe po ndihmohet nga trajneri prof. dr. Atdhe Hykolli. Është vërejtur se aty e këtu kishte ca vështirësi të vogla në kyçje, por ato janë tejkaluar bashkërisht dhe rezultatet nuk mungojnë sepse jemi bashkë e në SBASHK. Të hënën, më 18 maj, prof. dr. Hysen Sogojeva do të udhëheq edhe një trajnim dhe atë "Udhëheqja dhe planifikimi strategjik në Arsimin Parauniversitar " me kolegët nga komuna e Dragashit.98052109 2608204779454054 462790865107025920 n

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2019

sbashk cover2019s

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook