Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Qasjet e reja me psikologë

Prishtinë, 13.04.2020

llogo sbMe qëllim që anëtarësia jonë në këto kohë plot sfida e vështirësi të ketë një vend ku mund të shtroj pyetje e të kërkoj përgjigje, SBASHK-u është në komunikim të rregullt me psikologë, të cilët janë të gatshëm të ndihmojnë mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit duke iu dhënë sqarime për pyetjet e tyre që lidhen me sfidat, shqetësimet dhe streset që ka krijuar kjo situata e re për shkak të Covid-19.
Më poshtë po paraqesim qasjet e reja me psikologët:

 

 

 

 


Grupi 1: https://meet.google.com/cit-piri-pmr


1.Elvira Sejdija- Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 
2.Violeta Kastrati- Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 
3.Drita Kurti- Pedagoge- Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 
4.Habibe Llabjani- Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Grupi 2: https://meet.google.com/vmj-oixm-xqn


1.Lumturije Hasanaj – Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 
2.Valona Xhemshiti- Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 
3.Hazir Elshani- Psikolog Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Grupi 3: https://meet.google.com/oxe-pbad-opc


1.Xhevrije Sabedinaj- Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 
2.Kaltrina Haziri – Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 
3.Manushaqe Vila Raci- Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 
4.Edona Sadriu – Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Grupi 4: https://meet.google.com/mpu-gjnz-jav


1.Reshat Suka – Psikolog Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 
2.Jetmira Millaku – Psikologe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 

 

 

Puna sipas grupeve nga e hëna deri të premten:


Gr.1 nga ora 13-14 online në platformën meet.google.com 
Gr.2 nga ora 14-15 online në platformën meet.google.com
Gr.3 nga ora 15-16 online në platformën meet.google.com
Gr.4 nga ora 17-18 online në platformën meet.google.com

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2019

sbashk cover2019s

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook