Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Interesim shumë i madh kudo në Kosovë për trajnimet e organizuara nga SBASHK

69392785 2399757373601522 8338285500280340480 nInteresim i madh kudo në Kosovë për trajnimet e organizuara nga SBASHK
Përfundoi me sukses në Pejë trajnimi:" Udhëheqja dhe Planifikimi Strategjik në Arsimin Parauniversitar"
Prishtinë 04.09.2019
68731244 397795797589301 3002655312156033024 nSBASHK-u ka shtuar angazhimet në qendër sepse hetohet interesim i madh kudo në Kosovë për organizimin e trajnimeve të licencuara. Derisa në dy grupe në Prishtinë dhe një grup në Vushtrri kanë përfunduar me sukses trajnimin :" Edukimi medial dhe roli i tij në zhvillimin shoqëror dhe demokrati" nga grupet e formuara pjesëmarrëse atje, me sukses ka përfunduar edhe  trajnimi për ,, UDHËHEQJA DHE PLANIFIKIMI STRATEGJIK NË ARSIMIN PARAUNIVERSITAR" në komunën e Pejës.
Në fillimet e trajnimit në ambientet e Shkollës "Lidhja e Prizrenit" në Pejë, kryetari i SBASHK-ut, z.Rrahman Jasharar i ka vizituar pjesëmarrësit duke i përshëndetur  dhe pastaj ka bashkëbiseduar me ta për angazhimet, sfidat dhe arritjet e SBASHK-ut në këtë qytet të Kosovës dhe në nivel vendi. Mësimdhënësit nga kjo komunë kanë përgëzuar SBASHK-un për përkushtimin dhe arritjet dhe janë shprehur të kënaqur për organizimin e këtij trajnimi.
Trajneri i licencuar z.Hysen Sogojeva ka nisur me 69811687 2387279328025200 3379638889672081408 nshtjellimin e temave kyçe të këtij trajnimi dhe këtë trajnim në shumë momente e ka kthyer në bashkëbisedë përmes të cilës pjesëmarrësit kanë dhënë mendimet e tyre dhe pastaj njohuritë e fituara i kanë dëshmuar edhe duke kryer detyra në grupe.

Do theksuar se interesimi për trajnimet është shtuar dukeshim dhe SBASHK-u në qendër do të nxjerr një plan strategjik për trajnimet me qëllim që të krijohen mundësi për t'ju përgjigjur sa më shumë këtyre

kërkesave anë e kënd Kosovës.69944708 395741614462486 5449791466824007680 n 69359142 2371547513133619 1084705252009050112 n

Butoni posht