Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SBASHK shpall Grevën e Përgjithshme në arsim

50035192 561356584332061 8595331523350102016 n

SBASHK shpall grevën në arsim

Prishtinë 10.01.2019
Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës ka marrë pjesë edhe ministri i Arsimit, Shyqyri Bytyqi. Pavarësisht insistimit për mosfutjen në grevë, këshilli drejtues kanë qenë të prerë në marrjen e këtij vendimi.
49698473 230710751170221 7550559773452664832 nKëshilli Drejtues i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka vendosur futjen në grevë që nga e hëna e ardhshme në të gjitha institucionet arsimore.

"Greva fillon çdo ditë nga ora 9 deri në orën 12 për të gjithë grevistët e të gjitha ndërrimeve. Pas përfundimit të orarit të grevës të punësuarit lëshojnë objektin në të cilin është zhvilluar greva për të vepruar kështu çdo ditë të grevës. Gjatë periudhës sa zgjat greva e përgjithshme ndërpriten të gjitha aktivitetet që lidhen me punën në institucionet arsimore", ka theksuar Kryetari I SBASHK-ut, z. Rrahman Jasharaj

vendim fotoinformata 2fotoNjoftimi foto

Greve Foto49711498 2472328576322422 5595518500291477504 n

Butoni posht