Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SBASHK i pajisë me certifikata mësimdhënësit, anëtarë të saj në Viti që mbaruan me sukses trajnimin: "Forcimi i Kapaciteteve për Udhëheqjen Efektive të Dialogut Social "

48053483 637598783359527 7615602938571915264 nSBASHK i pajisë me certifikata mësimdhënësit, anëtarë të saj në Viti që mbaruan me sukses trajnimin: "Forcimi i Kapaciteteve për Udhëheqjen Efektive të Dialogut Social "

7 Dhjetor, 2018 Viti
SBASHK sot ndau 120 certifikata për kryerjen me sukses të trajnimit,
Në ambientet e Shkollës fillore të mesme të ulët "Halil Alidema" në Pozharan të Vitisë, me një solemnitet rasti janë ndarë sot certifikatat për mësimdhënës të komunës së Vitisë, të cilët kanë ndjekur një trajnim të organizuar nga Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës të Kosovës trajnim ky që është organizuar nga fundi i muajit Tetor dhe fillimi i muajit Nëntor, të cilin trajnim që ka zgjatur 32 orë, e kanë ndjekur 120 mësimdhënës të shkollave fillore të fshatrave Sllatinë e Epërme, Sllatinë e Ulët, Ramjan, Tërpezë Zhiti , Radivojc dhe nikoqiri shkolla fillore në Pozharan, ku edhe janë mbajtur trajnimet.48272968 351857995602457 939809346252963840 n
Në ceremoninë e ndarjes së certifikatave mori pjesë edhe kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti së bashku me kryetarin e SBASHK-ut Rrahman Jasharaj, Drejtoresha e Drejtorisë Komunale për Arsim znj.Fatbardha Emini dhe kryetari i Sindikatwes komunale të arsimit fillor dhe të mesem të komunes së Vitisë Kemajl Bislimi.
Në fjalën e rastit kryetari Haliti, pasi ka uruar arsimtarët e certifikuar ka thënë se ky certifikim dhe licencim i juaj që ka të bëjë për forcimin e kapaciteteve tuaja për udhëheqjen efektive të dialogut social është edhe një hap i rëndësishëm avancues për ju për edukimin e gjeneratave të reja në aspektin e socializimit të tyre dhe njëherit falënderoj SBASHK-un dhe Kryetarin Jasharaj për punën qe po bëjnë duke qenë pran anëtarësisë së vetë, por edhe duke kontribuar në ngritjen e cilësisë në arsim, për çka edhe SBASHK-u në Qendër por edhe Sindikata Komunale e Vitisë do ta ketë përherë përkrahjen e Komunës dhe përkrahjen time si Kryetar.48184530 228224524743064 403496290375172096 n
Kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj i përshëndeti të pranishmit iu uroj për sukseset e treguara në trajnimin si dhe i falënderoj për angazhimet e treguara gjatë trajnimit dhe për pjesëmarrjen çdo ditë dhe çdo kohë pa paraqit asnjë mungesë, gjithashtu falënderoj edhe Kryetarin e komunës tuaj z.Haliti dhe drejtoreshën e Arsimit znj.Emini të cilët gjatë gjithë kohës sa kanë zgjatur trajnimet i kanë vizituar pjesëmarrësit dhe kanë treguar mbështetjen e tyre për punëtorët arsimor të komunës së Vitisë.
Njëherit ju informoj se SBASHK do të qëndron edhe me tutje pran juve edhe me trajnime tjera që këto ditë pritet që KSHLM ti licencoj edhe tri programe që SBASHK ka aplikuar në konkursin e rregullt për licencim të programeve.
Edhe Fatbardha Emini, drejtoreshë e Arsimit të komunës së Vitisë ka uruar mësimdhënësit për trajnim dhe aftësim në këtë lëmi. E certifikatën e parë në këtë solemnitet e ka nda kryetari Haliti.
Ndryshe me trajnime të tilla në këtë komunë janë përfshirë rreth 400 mësimdhënës të kësaj komune e ky trajnim është organizuar nga SBASHK-u dhe Sindikata e Arsimit e Komunës së Vitisë.

Butoni posht