Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Takim i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Kastriotit (Obliqit)

Bashkëbisedë për angazhimet dhe aktivitetet në vijim
Prishtinë, 02.06.2020
102412518 767378947130700 6037463900541157376 nDuke realizuar agjendën e re të takimeve nga larg sot u mbajt takimi nga larg me Kuvendin e Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Kastriotit (Obiliqit). Në hapje të takimit kryetarja për këtë komunë, Luljeta Boshnjaku ka përshëndetur kryetarin e SBASHK-ut Rrahman Jasharaj, nënkryetaren Vjollca Shala, koordinatorin për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri, stafin qendror dhe anëtarët e këtij Kuvendi. Pas kësaj ajo ka bërë një vlerësim të aktivitetit sindikal në këtë komunë dhe ka lavdëruar angazhimin e përkushtimin e stafit qendror të SBASHK-ut, që edhe në këtë kohë pandemie ka bërë punë të madhe në komunikim me anëtarësinë dhe në realizimin e kërkesave të anëtarësisë. Ajo ka treguar se në takimin konsultativ me kryetarët e nivelit komunal sindikal dhe të Universiteteve është arritur marrëveshja që të mbahen takimet e radhës me nivelin komunal dhe të Universiteteve dhe në këto takime të bashkëbisedohet lidhur me vazhdimin e traditës së dërgimit të rreth 400 punëtorëve të arsimit, anëtarë të SBASHK-ut, në bregdetin shqiptar dhe për vazhdimin e trajnimeve nga larg me mësimdhënësit nga e tërë Kosova. Ajo tha se ata kanë bërë përgatitje për të dy temat e bashkëbiseduara dhe se ka nisur proceduara e komunikimit me kryetarët e shoqatave sindikale për të bërë ndarjen meritore e bazuar në shënimet dhe kriteret që posedon kryesia e këtij Kuvendi. 

102410908 250319066220418 3392791870533795840 n

Po ashtu kanë nisur të përpilohen listat për pjesëmarrje në trajnimet e licencuara.Kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj ka përshëndetur pjesëmarrësit dhe ka dhënë informacione për angazhimet momentale të SBASHK-ut në shërbim të anëtarësisë dhe ka përgëzuar kolegët nga kjo komunë dhe nga e tërë Kosova për punën, angazhimin, përkushtimin dhe arritjet në shërbim të arsimit.
Menaxheri për financa e administratë dhe koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri ka dhënë sqarime bazuar në pyetjet e pjesëmarrësve lidhur me organizimin e pushimeve për rreth 400 anëtarët e sindikatës sonë në bregdetin shqiptar dhe për mënyrën e organizimit të trajnimeve dhe pjesëmarrjen në këto trajnime që janë organizuar, po organizohen e do të organizohen edhe në të ardhmen bazuar në kërkesat e anëtarësisë. Edhe nënkryetarja Vjollca Shala ka marrë pjesë në këtë bashkëbisedë ku ka dhënë sqarime për secilin trajnim veç e veç. Ajo ka shtuar se kolegët tanë nga Kastrioti (Obliqi) kërkesën për trajnime duhet ta përcjellin në SBASHK përmes kryetares së Kuvendit ët Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të kësaj komune, Luljeta Boshnjaku.

102411499 288052285921123 7995148163432316928 n

Në kuadër të realizimit të agjendës së re të takimeve nga larg

Takim i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Rahovecit

Prishtinë, 01.06.2020
101858835 565797307697718 1854020455493533696 nKa vazhduar realizimi i agjendës së re të takimeve nga larg me Kuvendet e Sindikatës së Arsimit Parauniversitar dhe të Universiteteve, pas Prishtinës është mbajtur të hënën, më 1 qershor, takimi i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Rahovecit.
Në hapje të këtij takimi nga larg kryetari i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar për këtë komunë Veli Morina, i cili fillimisht përshëndeti kryetarin e SBASHK-ut Rrahman Jasharaj, nënkryetaren Vjollca Shala, koordinatorin për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri dhe stafin qendror. Ai pas kësaj informoi pjesëmarrësit për çështjet që janë debatuar në takimin konsultativ të radhës, me kryetarët e nivelit komunal dhe të Universiteteve, mbajtur më 26 maj. Kryetari Morina pas kësaj ka treguar se në atë takim është debatuar për traditën e dërgimit të një numri të konsideruar të anëtarëve të SBASHK-ut për pushime në bregdetin shqiptar dhe për rrjedhën e mbajtjes së trajnimeve nga larg.101839408 968386820265001 202004793105842176 n
Kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj në fjalën përshëndetëse ka përgëzuar kolegët tanë nga komuna e Rahovecit për punën dhe përkushtimin në rrjedhën e mbarë të mësimit në distancë dhe për gjithë angazhimet sindikale. Kryetari Jasharaj ka treguar se duke u bazuar në vendimet e Këshillit Drejtues dhe organeve tjera të SBASHK-ut kanë nisur përgatitjet për organizimin e pushimeve për më shumë se 400 kolegëve tanë nga e tërë Kosova.
Menaxheri për financa e administratë dhe koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri ka kujtuar edhe një herë kriteret duke cekur se në çdo 60 anëtarë, caktohet një pushues.
Pas kësaj është hapur debat konstruktiv dhe pjesëmarrësit kanë analizuar në detaje listat e viteve të kaluara të pushuesve nga kjo komunë dhe kanë arritur marrëveshje unanime për shkollat që këtë vit do të caktojnë pushuesit. Ata kanë deklaruar se tani u mbetet shkollave dhe çerdhes që në takimet e komunikimin me anëtarësinë atje të caktojnë emrat e pushuesve duke respektuar edhe barazinë gjinore.
101774638 539464380263196 7669751279194734592 nNë pjesën e dytë të takimit është bashkëbiseduar për rrjedhën e trajnimeve të mbajtura nga larg me kolegët tanë nga shumë komuna të Kosovës dhe janë dhënë sqarime lidhur me mundësinë e organizimit të një aktiviteti të tillë edhe në komunën e Rahovecit. Pjesëmarrësve u është thënë se duhet bashkëbiseduar me kolegët tanë të punësuar në shkollat e Rahovecit dhe duke u bazuar në vullnetin e tyre të përgatiten listat për trajnimin gjegjës dhe të dërgohen në SBASHK. Pas kësaj, koordinatori për organizim të brendshëm dhe stafi i SBASHK-ut në koordinim me trajnerët dhe pjesëmarrësit e lajmëruar do të nisin me trajnimin gjegjës.
Pjesëmarrësit e këtij takimi kanë shprehur respekt të lartë për angazhimet e stafit qendror të SBASHK-ut . Ata kanë shtruar edhe pyetje që ndërlidheshin me aktivitetet sindikale, por edhe me gjendjen aktuale në arsim, në të cilat janë përgjigjur përfaqësuesit e SBASHK-ut.101502784 3677683375581514 6831080325339152384 n

SBASHK-u e përmbyll majin me një varg aktivitetesh në shërbim të anëtarësisë

Fillojnë trajnimet edhe 12 grupe mësimdhënësish nga e tërë Kosova

Prishtinë, 30.05.2020
1E shtuna e 30 majit ka shënuar vazhdimësinë e aktiviteteve të SBASHK-ut në shërbim të anëtarësisë. Duke realizuar kërkesat e kolegëve tanë nga e tërë Kosova, që kanë arritur përmes kryetarëve të nivelit komunal, janë bërë gjithë përgatitjet nga stafi qendror në bashkëpunim me trajnerët për të nisur trajnimin edhe në 12 grupe me mësimdhënësit nga komunat e Kosovës.
2

Të parët trajnimin e kanë filluar grupi i mësimdhënësve në trajnimin "Edukimi medial dhe roli i tij në zhvillimin shoqëror dhe demokratik" me trajnerin Blerta Blakaj, ligjëruese në Departamentin e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës. Në nisje të këtij trajnimi, si zakonisht , janë kyçur edhe kryetari i SBASHK-ut, menaxheri për financa e administratë e koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri dhe anëtarët të tjerë të stafit qendror për të dëshmuar mbështetjen ndaj anëtarësisë. Kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj ka përshëndetur pjesëmarrësit dhe ka përgëzuar gjithë kolegët tanë kudo në Kosovë për përkushtimin në realizimin e mësimit nga larg e po ashtu ka shprehur respekt të lartë për vullnetin e tyre që të jenë pjesë edhe e trajnimeve të licencuara të SBASHK-ut. Kryetari Jasharaj ka shprehur respekt meritor për trajneren Blerta Blakaj dhe për trajnerët tjerë të cilët, edhe për kundër shumë angazhimeve tjera profesionale, po gjejnë kohë e mundësi për të kontribuar edhe në këtë aktivitet të rëndësishëm të SBASHK-ut. Menaxheri për financa e administratë e koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri u është përgjigjur pyetjeve të shtruara nga pjesëmarrësit dhe ka mbajtur evidencën e pjesëmarrjes në këtë trajnim, që është njëri nga 12 trajnimet që do të nisin sot.
3Trajnimi " Mësimdhënia e gjuhës shqipe dhe letërsisë shqipe për ciklin fillor e të mesëm", me trajneren Arbëresha Aliu ishte trajnimi i dytë i nisur në këtë vikend. Edhe në fillimet e këtij trajnimi janë kyçur kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj dhe stafi qendror për të ndihmuar në rrjedhën e mbarë të këtij trajnimi. Kryetari Jasharaj ja falënderuar trajneren Arbëresha Aliu për gjithë angazhimet e saj në realizimin e këtij aktiviteti të SBASHK-ut dhe po ashtu ka përgëzuar pjesëmarrësit për angazhimet në rrjedhën e mbarë të mësimit nga larg dhe për gjithë angazhimet tjera në shërbim të aktiviteteve sindikale.
blerta

Një trajnim tjetër " Mësimdhënia e gjuhës shqipe dhe letërsisë shqipe për ciklin fillor e të mesëm", ka nisur po ashtu sot nën udhëheqjen e prof. dr. Atdhe Hykolli . Edhe në fillimet e këtij trajnimi janë kyçur kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj, kryetari i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar për Prishtinën, Ahmet Pllana dhe koordinatori për organizim të brendshëm në SBASHK, Ymer Ymeri dhe anëtarë të tjerë të stafit qendror. Kryetari i SBASHK-ut ka falënderuar prof. dr. Atdhe Hykollin për angazhimet e vazhdueshme në shërbim të anëtarësisë së SBASHK-ut duke shprehur respekt edhe për përkushtimin e stafit qendror, të gjithë trajnerëve të angazhuar dhe të kryetarëve të nivelit sindikal komunal. Kryetari i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar për Prishtinën, Ahmet Pllana, ka përshëndetur edhe në këtë kyçje të radhës pjesëmarrësit dhe trajnerin Hykolli duke shprehur respekt të lartë për gjithë angazhimin dhe kontributin e SBASHK-ut në shërbim të anëtarësisë.
arbreshaPo sot me një grup tjetër të formuar nga kolegët tanë kanë nisur po ashtu trajnimin tjetër " Mësimdhënia e gjuhës shqipe dhe letërsisë shqipe për ciklin fillor e të mesëm",me trajnerin Mentor Mani. Edhe në fillimet e këtij trajnimi janë kyçur kryetari i SBASHK-ut, koordinatori për organizim të brendshëm dhe kryetari i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar për Prishtinën , Ahmet Pllana dhe kanë përshëndetur e falënderuar trajnerin Mani dhe pjesëmarrësit për përkushtimin dhe angazhimin në shërbim të arsimit në Kosovë dhe të marrjes së njohurive të reja përmes këtij trajnimi.

atdheu2

Janë kyçur kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj, koordinatori për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri, stafi qendror dhe kryetari i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar për Prishtinën , Ahmet Pllana edhe në fillimet e punës me dy grupe në trajnimin "Forcimi i kapaciteteve për udhëheqje efektive të dialogut social" me trajnerët Blendor Shatri, Kastriot Veselaj dhe Blerim Mehmeti e Emrush Ahmeti.

Kanë nisur me sukses sot edhe trajnimi me katër grupe pjesëmarrësish për trajnimin " Udhëheqja dhe planifikimi strategjik në Arsimin Parauniversitar" me trajnerët prof. dr. Hysen Sogojeva, Skënder Gashi, Besim Kryeziu dhe Ilir Gashi. Edhe në fillimet e punës së këtyre katër grupeve të trajnimit janë kyçur kryetari Rrahman Jasharaj bashkë me stafin qendror të SBASHK-ut dhe me kryetarin e Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar për Prishtinën, Ahmet Pllana. Ata edhe në këto kyçje kanë përgëzuar punëtorët e arsimit kudo në Kosovë për përkushtimin në realizimin e arsimit nga larg dhe për vullnetin që edhe në ditë vikendi të marrin pjesë në këtë aktivitet të SBASHK-ut. Pjesëmarrësit e këtyre katër grupeve të ndara të trajnimeve kanë shtruar edhe pyetje lidhur me rrjedhën e trajnimit dhe për çështje sindikale dhe kanë marrë përgjigje nga përfaqësues të SBASHK-ut.
mentoriDitën e sotme e ka shënuar edhe fillimi i trajnimit "Edukimi medial dhe roli i tij në zhvillimin shoqëror dhe demokratik" me dy grupe pjesëmarrësish nga komuna të ndryshme të Kosovës. Me këto dy grupe të bashkuara sot do të punojë trajneri Sami Shala, ligjërues në Departamentin e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës dhe do të ndihmohet në ditët në vijim nga trajneri Dren Gërguri.blendi
Kryetari e SBASHK-ut dhe stafi qendror do të jenë edhe në ditët në vijim të kyçur kohë pas kohe në këto trajnime për të dhënë mbështetjen e duhur dhe për t'u përgjigjur në pyetjet eventuale të natyrës sindikale që do të shtrohen nga pjesëmarrësit e këtyre 12 grupeve të trajnimeve, të cilët do të vazhdojnë aktivitetin sipas orarit që do të caktojnë bashkërisht në marrëveshje pjesëmarrësit, trajnerët dhe stafi qendror e duke u bazuar në kriterin kyç të mbajtjes së të gjitha orëve të parapara dhe realizimit në tërësi të temave kyçe dhe të detyrave e objektivave tjera që parashohin materialet e këtyre trajnimeve.

 

samiu

 

iliri

 

hyseni

 

skenderi2

besimi

blerimi emrushi

Agjenda e re e takimeve nga larg me nivelin sindikal komunal dhe Universiteteve

U fillua me Kuvendin e Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Prishtinës
Prishtinë, 29.05.2020
78173761 834233953769751 3649700854082043904 nTakimin e shpalli të hapur kryetari i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit parauniversitar të Prishtinës, Ahmet Pllana, i cili ka përshëndetur pjesëmarrësit dhe pastaj ka treguar se në takimin nga larg me kryetarët e Kuvendeve të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar dhe Universiteteve është zhvilluar një bashkëbisedë për të vlerësuar arritjet deri tani dhe po ashtu janë caktuar edhe detyra konkrete për të ardhmen. Kryetari Pllana ka lavdëruar angazhimet e kryetarit të SBASHK-ut dhe stafit qendror në shërbim të anëtarësisë dhe pastaj ka bërë edhe një shpalosje të arritjeve në organizimin e mirë të trajnimeve duke treguar se ky aktivitet është pritur mirë dhe gjithë trajnimet kanë pasur rrjedhë të mbarë falë angazhimit të stafit qendror, trajnerëve dhe përkushtimit të pjesëmarrësve, të cilët janë angazhuar maksimalisht edhe kur trajnimet janë organizuar edhe gjatë ditëve të vikendeve e festave.
Pas kësaj kryetari i SBASHK-ut ka përshëndetur pjesëmarrësit e këtij takimi nga larg duke i përgëzuar për angazhimin e vazhdueshëm në realizimin e mësimit në distancë dhe për aktivitetet e realizuara sindikale. Ai ka përmendur se në takimin e kaluar konsultativ me kryetarët e nivelit komunal e të Universiteteve është bërë analiza aktuale e gjendjes në arsim me theks të veçantë në rrjedhën e mësimit nga larg dhe është vlerësuar nga të gjithë se punëtorët e arsimit, gjegjësisht anëtarët e SBASHK-ut gëzojnë respekt meritor për angazhimin dhe arritjet në realizimin me sukses të mësimit në distancë. Kryetari Jasharaj ka cekur se në atë takim është bashkëbiseduar edhe për vendimin nga takimi përmbyllës i vitit 2019 i Këshillit Drejtues, që të vazhdohet me realizimin e traditës së mirë edhe këtë vit, gjegjësisht për të organizuar edhe në verën e vitit 2020 pushime për një numër të anëtarëve tanë në bregdetin shqiptar. Pas kësaj ka nisur bashkëbiseda e pjesëmarrësve në të cilën kanë marrë pjesë edhe nënkryetarja e SBASHK-ut,Vjollca Shala dhe menaxheri për financa e administratë e koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri.101799974 2727058370847073 5375532813716029440 n
Pjesëmarrësit kanë bërë një analizë të trajnimeve të organizuara për kolegët tanë nga kjo komunë dhe kanë vlerësuar lartë angazhimin e SBASHK-ut dhe përkushtimin e trajnerëve. Ata kanë vlerësuar si shumë të suksesshme dhe fort të rëndësishme këto trajnime, të cilat po ndihmojnë shumë kolegët tanë në marrjen e njohurive të reja nga lëmi të caktuara. Shumica prej kryetarëve të shoqatave sindikale të shkollave pjesëmarrëse në këtë takim kanë kërkuar nga stafi qendror i SBASHK-ut që të vazhdohet me trajnime për punëtorët arsimor të Prishtinës sepse, si thanë ata, ka shumë kërkesa për një aktivitet të tillë. Koordinatori për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri ka theksuar se stafi qendror do të bëj gjithë të mundurën për organizimin e trajnimeve për kolegët nga e tërë Kosova, pra edhe për mësimdhënësit e nderuar nga Prishtina.
Kryetari i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Prishtinës, Ahmet Pllana pas kësaj ka kaluar në pikën e radhës së rendit të ditës dhe ka treguar se duhet bërë përgatitje për realizimin e një aktiviteti tjetër të SBASHK-ut në nivel vendi, gjegjësisht për të dërguar një numër të konsideruar të kolegëve tanë nga e tërë Kosova për pushime në bregdetin shqiptar. Ai ka kujtuar se vendim i organeve të SBASHK-ut bazuar në mundësitë materiale është që në çdo 60 anëtarë dërgohet një anëtar në det. Ai pas kësaj ka treguar për kriteret e përzgjedhjes së shkollave që do të caktojnë pushuesit, ndërsa, si tha ai, caktimin e pushuesve nga shkollat gjegjëse e bëjnë anëtarët tanë atje duke mbajtur takim nga larg e duke u pajtuar se kush do të shkojë në pushime këtë vit nga shkolla e tyre. Në vazhdim të kësaj bashkëbisede kryetari Pllana bashkë me pjesëmarrësit kanë diskutuar për shkollat dhe institucionet tjera arsimore që janë në radhë për të përcaktuar pushuesit duke u kujdesur edhe për respektimin e barazisë gjinore dhe pjesëmarrësit kanë arritur marrëveshje një zëri për këtë.
Në vazhdim të këtij takimi pjesëmarrësit kanë shtruar pyetje lidhur me çështje të ndryshme sindikale dhe në to është përgjigjur menaxheri për financa e administratë dhe koordinator për organizim të brendshëm Ymer Ymeri.
Ishte mendim i përbashkët i pjesëmarrësve dhe stafit qendror që me takime të tilla nga larg të vazhdohet me qëllim që të bashkëbisedohet dhe të merren bashkërisht vendime për angazhime dhe veprime konkrete në shërbim të realizimit të kërkesave të anëtarësisë.

100869301 556623201665013 3890759892184596480 n

Forcohet bashkëpunimi i federatave tjera sindikale me SBASHK-un

Vlera e sindikatave është uniteti dhe solidariteti
Prishtinë, 28.05.2020
spaaakkkMe qëllim të forcimit të zërit sindikal ka kohë që është forcuar bashkëpunimi në mes të SBASHK-ut, Federatës së Sindikatës së Shëndetësisë, Sindikatës së Policisë, Doganës e Zjarrfikësve. Këto pesë sindikata në përpjekje për të mbrojtur e realizuar kërkesat e anëtarësisë kanë zhvilluar edhe shumë angazhime e aktivitete të përbashkëta duke koordinuar edhe veprimet sindikale.
Në kuadër të këtij aktiviteti dhe bashkëpunimit e koordinimit të angazhimeve të përbashkëta sot selinë e SBASHK-ut e ka vizituar kryetari i Sindikatës së Pavarur të Administratës së Kosovës (SPAK) Ali Gashi dhe nënkryetari Skënder Lushtaku. Pjesë e këtij takimi njohës ishte edhe nënkryetari i BSPK-së, prof. dr. Atdhe Hykolli.
Ata janë pritur nga kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj dhe menaxheri për financa e administratë dhe koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri. Kryetari i SBASHK-ut ka përgëzuar Gashin për detyrën e re duke e siguruar se do ta ketë mbështetjen e SBASHK-ut në gjithë aktivitetet e SPAK-ut në shërbim të anëtarësisë nga ky sektor.
Menaxheri për financa e administratë dhe koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri ka njoftuar mysafirët për angazhimet konkrete të SBASHK-ut në realizimin e kërkesave të anëtarësisë dhe në shërbim të ngritjes së vazhdueshme të cilësisë në arsim. Ai ka treguar për punën e madhe e të përkushtuar të gjithë punëtorëve të arsimit në rrjedhën e mbarë të mësimit nga larg, për trajnimet e shumta që SBASHK-u vazhdon të organizojë sipas kërkesave të anëtarësisë dhe për aktivitete të tjera sindikale.
Kryetari i SPAK, Gashi dhe nënkryetari Lushtaku kanë përgëzuar SBASHK-un për gjithë aktivitetet duke e vlerësuar si sindikatën më të organizuar dhe që ka bërë angazhime të shumta në shërbim të anëtarësisë dhe që ka shënuar edhe rezultate të shumta, rezultate e arritje këto, që si tha kryetari i SPAK-ut kanë qenë edhe në shërbim të sindikalistëve nga gjithë sektorët tjerë.
Nënkryetari i BSPK-së, prof. dr. Atdhe Hykolli ka përshëndetur idenë për takime të tilla mes federatave me qëllim që të forcohet bashkëpunimi dhe solidariteti dhe kështu të unifikuar do të kontribuojnë edhe në forcën dhe unitetin e BSPK-së.
Përfaqësuesit e SBASHK-ut dhe SPAK janë shprehur të gatshëm që të vazhdojnë me bashkëpunimin dhe këmbimin e ideve për angazhime sa më të suksesshme në shërbim të anëtarësisë dhe në forcimin e vazhdueshëm të zërit sindikal në kuadër të BSPK-së.

U mbajt takim konsultativ me kryetarët e nivelit komunal dhe të Universiteteve

Përgatitje me kohë për aktivitetet në vijim

Prishtinë, 26.05.2020
1Është mbajtur takimi i radhës me kryetarët e Kuvendeve të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar dhe të Universiteteve në të cilin është bashkëbiseduar për përgatitjet që duhen bërë me kohë për realizimin me sukses të detyrave dhe aktiviteteve në vijim.
Në hapje të këtij takimi kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj ka ftuar pjesëmarrësit që me një minutë heshtje të lartësojnë kujtimin për kolegun tonë të ndjerë Agim Hoxha. Ai pas kësaj ka lutur kryetarin e Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Prizrenit, Reshit Kushaj dhe kryesinë atje që të përcjellin te familja Hoxha ngushëllimet e sinqerta të SBASHK-ut.100881909 243549706949592 765919245857980416 n
Pas kësaj Kryetari Jasharaj ka informuar pjesëmarrësit se temë kyçe e bashkëbisedës së këtij takimi do të jetë konsultimi lidhur me vazhdimin e traditës së mirë për dërgimin në bregdetin shqiptar të 400 kolegëve tanë nga e tërë Kosova dhe nga të gjitha nivelet e arsimit. "jemi në një situatë të veçantë tani të krijuar nga Covid-19, por urojmë që këtë betejë ta fitojmë ne dhe e gjithë bota. Ne duhet të bëjmë gjithë përgatitjet edhe për organizimin e pushimeve verore për një numër të kolegëve tanë kështu që me kohë t'i kemi të kryera gjithë detyrat dhe nëse krijohen mundësitë e kushtet ta realizojmë këtë traditë", ka thënë kryetari Jasharaj, ndërsa menaxheri për financa e administratë dhe koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri ka prezantuar tabelarin me numrin e pushuesve nga secila komunë dhe Universitetet duke u bazuar në kriterin e aprovuar nga organet e SBASHK-ut se në çdo 60 anëtarë caktohet një pushues. Ai u ka thënë pjesëmarrësve se tabelarin do t'ua dërgojë në adresat e tyre elektronike dhe u kujtuar se caktimi i pushuesve bëhet nga të punësuarit në institucionet arsimore, që këtë vit e kanë radhën për të caktuar kandidatët e tyre në bazë të kritereve të aprovuara nga Këshilli Drejtues.
wserfasfNë këtë takim është bashkëbiseduar edhe për rrjedhën e trajnimeve të organizuara deri tani dhe është vlerësuar nga të gjithë se trajnimet janë organizuar në nivel të lartë dhe për këtë meritor janë stafi qendror , kryetarët e nivelit komunal sindikal, trajnerët dhe pjesëmarrësit , që treguan interesim të lartë dhe përkushtim për arritjen e njohurive të reja. U tha se është interesim i madh i kolegëve tanë për trajnime dhe prandaj do të punohet me përkushtim që kërkesat e tyre të realizohen në përpikëri.

Punë e përkushtim i SBASHK-ut edhe në ditët e festës

Pjesëmarrësit e ndarë në katër grupe përfunduan me sukses trajnimet

Prishtinë, 25.05.2020

99415346 372099853749712 2227084978431197184 nAnëtarët e SBASHK-ut kudo në Kosovë janë duke u dëshmuar me punë e angazhime në shërbim të arsimit dhe të ngritjes së vazhdueshme profesionale. Në kuadër të angazhimit të tillë ata janë duke marrë pjesë vullnetarisht në trajnimet e licencuara të SBASHK-ut , të cilat po organizohen tani e sa kohë përmes platformave gjegjëse.
Pjesëmarrësit e këtyre trajnimeve janë dëshmuar korrekt e të përpiktë me pjesëmarrje gjatë gjithë kohës së trajnimeve dhe duke qenë aktiv në të shtruarit e shumë pyetjeve që lidhen me temat e trajnimit, por edhe duke dhënë ide e duke dëshmuar për arritjen e njohurive të reja. Përkushtimin e tyre për arritjen e njohurive të reja këta pjesëmarrës e dëshmuan duke qenë pjesë e trajnimeve edhe gjatë ditëve të festës. Ata kishin shtruar idenë që trajnimet të mbahen edhe në ditët e festës dhe falënderojnë trajnerët që kishin respektuar vullnetin e tyre. Kështu ndodhi edhe të shtunën dhe të hënën, më 23 e 25 maj. Ishin ditë pushimi e feste këto, por pjesëmarrësit vazhduan me trajnimet duke respektuar në përpikëri orarin dhe duke punuar me përkushtim në realizimin e objektivave.
rrrr

Shpesh gjatë gjithë këtij aktiviteti kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj bashkë me menaxherin për financa e administratë dhe koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri dhe me anëtarë të tjerë të stafit qendror janë kyçur në trajnime dhe kanë bashkëbiseduar me pjesëmarrësit duke u përgjigjur edhe në pyetjet e tyre. Kështu ishte edhe sot në përmbyllje të trajnimeve "Forcimi i kapaciteteve për udhëheqje efektive të dialogut social", udhëhequr nga trajnerët Besim Haliti, Besjana Rexhepi, me dy trajnimet "Mësimdhënia e gjuhës dhe letërsisë shqipe për ciklin fillor dhe të mesëm" , me trajnerët Mentor Mani e Arbnesha Aliu, që janë ndihmuar nga trajneri prof. dr. Atdhe Hykolli dhe në përmbyllje të trajnimit "Udhëheqja dhe planifikimi strategjik në Arsimin Parauniversitar", me trajnerin prof. dr.Hysen Sogojeva.
Kështu ishte edhe sot në përmbyllje të këtyre trajnimeve. Kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj ka shprehur respekt për trajnerët e angazhuar duke i falënderuar ata për gjithë përkushtimin dhe kontributin në realizimin e objektivave të trajnimeve. Ai po ashtu ka shprehur respekt edhe për pjesëmarrësit të cilët, siç tha kryetari , ishin të rregullt gjatë gjithë kohës së trajnimeve dhe se kanë dëshmuar për arritje të reja përmes debateve dhe detyrave të shumta që kanë kryer në kuadër të kërkesave të trajnimeve. Koordinatori për organizim të brendshëm , Ymer Ymeri në bashkëbisedë me pjesëmarrësit ka treguar për shënimet e sakta që ka SBASHK-u për vijueshmërinë gjatë gjithë trajnimeve dhe pastaj është përgjigjur edhe në shumë pyetje që kishin të bënin me trajnimet e ardhës, por edhe për çështje konkrete sindikale. Ai duke u përgjigjur në kërkesat e pjesëmarrësve për organizimin e trajnimeve të radhës u ka treguar atyre se stafi qendror vazhdon të jetë maksimalisht i angazhuar në shërbim të anëtarësisë dhe se, krahas aktiviteteve të shumta sindikale, do të vazhdojë edhe me organizimin e trajnimeve të radhës duke u bazuar në kërkesat e anëtarësisë nga e tërë Kosova.wsdsf

Edhe vikendet SBASHK-u i ka kthyer në punë e angazhim

Po përfundojnë trajnimet e nisura, shumë kërkesa për trajnime të reja

Prishtinë, 23.05.2020
rrjDuke realizuar kërkesën e shumë anëtarëve të SBASHK-ut për organizimin e trajnimeve të licencuara, stafi qendror në bashkëpunim me kryetarët e nivelit komunal sindikal dhe me trajnerët po vazhdojnë me organizimin e suksesshëm të këtij aktiviteti.
Pasi që mësimdhënësit pjesëmarrës në këto trajnime kanë edhe obligime e angazhime në rrjedhën e mbarë të mësimit në distancë, ata kanë arritur marrëveshje me stafin qendror dhe me trajnerët për orarin e mbajtjes së trajnimeve duke e respektuar atë në përpikëri.
Disa nga trajnimet e filluara kanë përfunduar me sukses dhe pjesëmarrësit kanë shprehur mirënjohje për SBASHK-un dhe trajnerët e angazhuara duke vlerësuar se kanë arritur të marrin njohuri të shumta që do t'u shërbejnë në procesin arsimor e edukativ. Ata në komunikimin nga larg që kanë pasur gjatë rrjedhës së trajnimit me kryetarin, nënkryetaren dhe koordinatorin për organizim të brendshëm të SBASHK-ut kanë shtruar edhe pyetje të shumta dhe pastaj kanë shprehur falënderimin e tyre për angazhimet dhe arritjet e SBASHK-ut duke e vlerësuar si aktivitet fort të qëlluar edhe organizimin e trajnimeve e duke kërkuar që ky aktivitet të vazhdojë edhe në të ardhmen.100825614 248968936450316 1240165540362715136 n
Një pjesë e këtyre trajnimeve kanë vazhduar edhe këtë të shtunë. Kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj dhe menaxheri për financa e administratë e koordinator për organizim të brendshëm , Ymer Ymeri janë kyçur në trajnime dhe kanë bashkëbiseduar me pjesëmarrësit dhe trajnerët duke i përgëzuar për angazhimin e arritjet dhe duke ua uruar festën e madhe të Bajramit.
Vlen të kujtojmë se kanë përfunduar trajnimet "Udhëheqja dhe planifikimi strategjik në Arsimin Parauniversitar , udhëhequr nga trajnerët Jehona Oruqi e Ramadan Gashi dhe trajnimi "Edukimi media dhe roli i tij në zhvillimin shoqëror e demokratik , udhëhequr nga trajnerët Sami Shala e Arbenita Hoxha.
Ka përfunduar me sukses edhe trajnimi "Udhëheqja dhe planifikimi strategjik në Arsimin Parauniversitar", udhëhequr nga trajneri prof. dr. Hysen Sogojeva, ndërsa trajnimet tjera janë mbajtur sot dhe do të vazhdojnë edhe më 25 maj për të përmbyllur me sukses këtë aktivitet e për të vazhduar me ciklin e ri të trajnimeve sipas kërkesës së kolegëve tanë sindikalistë, kërkesa këto që vijnë përmes kryetarëve të Kuvendeve të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar nga komunat e Kosovës.

99423828 527993624561821 5485408462378631168 n

Angazhim e përkushtim i SBASHK-ut edhe në komunën e Dragashit

Janë shtuar kërkesat e kolegëve tanë nga kjo komunë për trajnime

Prishtinë, 21.05.2020
98603391 557444474911277 1199884979123781632 nDuke iu përgjigjur kërkesës së kolegëve tanë nga Dragashi stafi qendror i SBASHK-ut ka nisur të organizojë trajnimet e licencuara edhe për mësimdhënës të kësaj komune. U nis me trajnimin nga larg "Udhëheqja dhe planifikimi strategjik më Arsimin Parauniversitar "me trajnerin prof. dr. Hysen Sogojeva, për të vazhduar me trajnimin tjetër "Edukimi medial dhe roli i tij në zhvillimin shoqëror e demokratik" me trajnerin Sami Shala, ligjërues në Departamentin e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës. Në hapje të këtij aktiviteti kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj ka përshëndetur pjesëmarrësit duke i përgëzuar për angazhimin në rrjedhën e mbarë të mësimit në distancë dhe për vullnetin që të jenë pjesë e trajnimeve të licencuara nga SBASHK. Kryetari Jasharaj ka shprehur respekt për trajnerin Shala, i cili krahas shumë angazhimeve në Universitet, po gjen kohë dhe po angazhohet edhe në këtë aktivitet të SBASHK-ut. Kryetari Jasharaj ka përgëzuar edhe gjatë kësaj fjale përshëndetëse stafin qendror të SBASHK-ut, që po vazhdojnë të angazhohen duke realizuar me përpikëri kërkesat e anëtarësisë së SBASHK-ut kudo në Kosovë. Kryetari i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar për Dragashin, Xhevit Skënderi,që është edhe pjesëmarrës i këtij takimi ka folur për angazhimet e anëtarësisë në këtë komunë dhe ka shprehur respekt për punën,përkushtimin dhe arritjet e SBASHK-ut në shërbim të anëtarësisë.99010791 611279536261935 2411934426616299520 n
Në hapje të këtij trajnimi nga larg kanë bashkëbiseduar me pjesëmarrësit edhe nënkryetarja e SBASHK-ut, Vjollca Shala dhe menaxheri për financa e administratë dhe koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri duke iu përgjigjur pyetjeve të pjesëmarrësve lidhur me rrjedhën e trajnimit dhe për çështje të caktuara sindikale. Koordinatori për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri u ka kujtuar pjesëmarrësve se janë pesë trajnime të licencuara të SBASHK-ut dhe se organizimi i tyre kudo me kolegët në Kosovë bëhet sipas kërkesave të tyre e që vijnë në SBASHK përmes kryetarëve të nivelit komunal. Ai ka shtuar se stafi qendror do të vazhdojë pa u ndalur në angazhimet për të realizuar kërkesat e anëtarësisë e po ashtu edhe për të realizuar kërkesat e shumta të kolegëve tanë për trajnime. Pjesëmarrësit e këtij trajnimi kanë falënderuar SBASHK-un për gjithë angazhimet në shërbim të anëtarësisë duke shprehur vullnetin për të marrë pjesë edhe në trajnimet tjera të licencuara të SBASHK-ut.
Pas kësaj trajneri Shala ka nisur me trajnimin duke përmendur temat kyçe që do të shtjellohen në këtë trajnim dhe duke dhënë sqarimet e para për rrjedhën e trajnimit.

Edhe një takim nga larg me kryetarët e nivelit komunal dhe të Universiteteve

U analizuan angazhimet dhe arritjet, u caktuan detyra konkrete për të ardhmen

Prishtinë, 19.05.2020
qewqËshtë mbajtur takimi i radhës nga larg me kryetarët e nivelit komunal sindikal dhe të Universiteteve për të analizuar angazhimet dhe arritjet dhe për të caktuar detyra konkrete për të ardhmen.
Në hapje të takimit kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj ka ftuar pjesëmarrësit për një minutë heshtje në shenjë respekti për punën dhe përkushtimin me vite e dekada në arsim dhe në aktivitete sindikale të kolegut tonë të ndjerë Isuf Zenelaj nga Suhareka, i cili pa pritur u nda nga ne duke lënë kujtim te kolegët punën dhe përkushtimin në misionin e shenjtë për edukimin e brezave, por edhe në aktivitetet e shumta sindikale. Pjesëmarrësit e këtij takimi përcjellin ngushëllimet e tyre të sinqerta për familjen Zenelaj përmes kryetarit të Kuvendit sindikal të Arsimit Parauniversitar të Suharekës, Murat Bytyqi.lkpokjpo
Pas kësaj kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj ka bërë një analizë të angazhimeve e arritjeve mes dy takimeve nga larg duke përgëzuar edhe një herë kolegët tanë sindikalistë në Arsimin Parauniversitar e në gjithë Universitetet e Kosovës për punën dhe arritjet në procesin mësimor me nxënës e student kudo në Kosovë. Ai po ashtu ka lavdëruar punën e madhe të stafit qendror dhe trajnerëve në rrjedhën e mbarë të shumë trajnimeve që janë duke u mbajtur nga larg e duke kujtuar se suksesi i këtyre trajnimeve ka bërë që të shtohen shumë kërkesat për organizimin e tyre dhe se koordinatori për organizim të brendshëm Ymer Ymeri bashkë me stafin qendror janë duke bërë punë të mrekulluar për realizimin e kërkesave të shumta të anëtarësisë përtrajnime.
Pas kësaj kryetari i Kuvendit të Sindikatës së Universiteteve Bardh Bardhi ka treguar se është duke mbajtur komunikim të rregullt nga larg me kolegët tanë kudo në Universitetet e Kosovës dhe është për çdo lëvdatë angazhimi e përkushtimi i tyre në punën arsimore e studimore me studentët e të gjitha këtyre Universiteteve.
Në vazhdim të kësaj bashkëbisede nga larg janë inkuadruar kryetarët e Kuvendeve Sindikale të Arsimit Parauniversitar duke analizuar situatën aktuale në arsimin e komunave të tyre e duke treguar për përkushtimin e vazhdueshëm të punëtorëve arsimor në rrjedhën e mbarë të mësimit në distancë , por edhe në aktivitetet sindikale. Ata kanë përgëzuar stafin qendror për gjithë këtë përkushtim dhe kryerje të shumë detyrave në shërbim të anëtarësisë. Ata kanë kërkuar këshilla se si të bëhet anëtarësimi i kolegëve tanë që janë pranuar së fundi në sistemin arsimor, pasi , siç u tha, ata janë duke kërkuar vazhdimisht një gjë të tillë.
5trtLidhur me këtë çështje të shtruar është përgjigjur menaxheri për financa e administratë dhe koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri, i cili ka dhënë sqarime të mjaftueshme lidhur me këtë çështje. Ai pas kësaj ka treguar edhe për rrjedhën e shumë trajnimeve nga larg , që janë mbajtur deri tani duke lavdëruar stafin qendror, trajnerët e angazhuar dhe pjesëmarrësit, që janë të angazhuar e të përkushtuar gjatë gjithë kohës sa zgjasin trajnimet. Ymeri ka kujtuar se janë shtuar kërkesat për trajnime dhe se stafi qendror është duke u angazhuar maksimalisht për të organizuar trajnime dhe për të plotësuar kështu kërkesat e anëtarësisë. Në kuadër të kësaj bashkëbisede u tha se aktiviteti i mbajtjes së trajnimeve po vazhdon. Kështu të shtunën e kaluar kanë nisur të pesë trajnimet e licencuara me grupe të reja pjesëmarrësish nga Prishtina, Malisheva dhe komuna të tjera, trajnime këto që kanë nisur mbarë dhe do të vazhdojnë sipas orarit të caktuar edhe në ditët në vijim.
Në këtë takim u bashkëbisedua edhe për çështje të tjera dhe ishte mendim i përbashkët që të vazhdohet me takimet nga larg me qëllim të analizës së aktiviteteve të zhvilluara dhe përcaktimit të detyrave konkrete për të ardhmen.

Filloi me sukses trajnimi nga larg me kolegët tanë nga komuna e Dragashit

Kolegët nga Dragashi shprehin respekt të lartë për angazhimet e SBASHK-ut

Prishtinë, 18.05.2020

98297432 297984031199525 5836197274874544128 nDuke e kyçur në këtë trajnim kryetari i SBASHK-ut ka përgëzuar kryetarin e nivelit komunal sindikal për Dragashin, Xhevit Skënderin dhe kolegët nga kjo komunë për angazhimin sindikal dhe për arritjet. Ai po ashtu ka shprehur respekt për punën dhe përkushtimin e kryetarit të shoqatës Fisnik Guri e kolegëve tanë nga Gjimnazi i kësaj komune dhe gjithë të tjerëve kudo në Kosovë për realizimin me sukses të mësimit nga larg. Në këtë fjalë përshëndetëse kryetari Jasharaj edhe një herë ka falënderuar trajnerin prof. dr. Hysen Sogojeva, duke kujtuar se ai, krahas shumë angazhimeve që ka si ligjërues i nderuar në Universitet, po gjen kohë të jap kontribut me vlerë edhe në aktivitetet e SBASHK-ut e veçmas në mbajtjen e trajnimeve me kolegët tanë kudo në Kosovë.97749013 689303611612476 6056601699286515712 n
Kryetari Jasharaj ka vlerësuar lart dhe angazhimin e koordinatorit për organizim të brendshëm Ymer Ymeri dhe gjithë stafit qendror në realizimin e detyrave konkrete, por edhe në plotësimin e kërkesave që vijnë vazhdimisht nga anëtarësia. Në fund kryetari Jasharaj është shprehur i sigurt se në trajnimin "Udhëheqja dhe planifikimi strategjik më Arsimin Parauniversitar ", udhëhequr nga prof. dr. Sogojeva pjesëmarrësit do të fitojnë shumë njohuri të reja për udhëheqjen dhe menaxhimin e institucioneve arsimore, por edhe do të japin ide gjatë bashkëbisedave që do të zhvillojnë. Pas kësaj menaxheri për financa dhe administratë dhe koordinator për organizim të brendshëm, Ymer Ymeri ka njoftuar pjesëmarrësit për pesë trajnimet e licencuara dhe për rregullat që duhet përmbajtur në rrjedhën e mbarë të këtij trajnimi . Ai ka falënderuar prof. dr. Hysen Sogojeva për angazhimin e vazhdueshëm në trajnime dhe në aktivitete të tjera të organizuara nga SBASHK.
97911469 248241899792999 1813482179036971008 nKryetari i shoqatës sindikale të Gjimnazit të Dragashit, Fisnik Guri ka falënderuar stafin qendror të SBASHK-ut për gjithë angazhimet në shërbim të anëtarësisë dhe për organizimin e trajnimeve. Ai është shprehur i sigurt se kolegët tanë nga Gjimnazi do të arrijnë njohuri të reja e të rëndësishme gjatë gjithë këtij trajnimi.
Në fillimet e këtij trajnimi kishte edhe pyetje rreth rrjedhës së trajnimit dhe kishte edhe kërkesë lidhur me orarin e mbajtjes së tij . Koordinatori për organizim të brendshëm në SBASHK, Ymer Ymeri është përgjigjur se me rëndësi është që të realizohen të gjitha orët e parapara të trajnimit, ndërsa sa i takon orarit të trajnimit ai ka treguar se për orarin pjesëmarrësit duhet të arrijnë marrëveshje të përbashkët bashkë me trajnerin dhe të vazhdojnë me trajnimin me orarin në bazë të marrëveshjes . Ymeri ka shtuar se ai dhe anëtarë të stafit qendror do të vazhdojnë të kyçen vazhdimisht në trajnim për të dhënë mbështetjen e nevojshme teknike, por edhe për t'u përgjigjur në pyetjet që kanë të bëjnë , qoftë me trajnimin, qoftë me çështje sindikale.

Ma artikuj...

 1. Trajnimet e nisura dje kanë pasur rrjedhë të mbarë edhe të dielën
 2. Edhe në këtë vikend aktivitete të shumta të SBASHK-ut për anëtarësinë
 3. Edhe një takim nga larg me trajnerët e trajnimeve të licencuara të SBASHK-ut
 4. Përfunduan trajnimet me kolegët tanë nga Prishtina e Novobërda
 5. Takim konsultativ nga larg me kryetarët e nivelit komunal dhe Universiteteve
 6. Internacionalja e Arsimit (EI) mbajti takimin e radhës nga larg me sindikatat anëtare
 7. SBASHK-u vazhdon të realizojë kërkesat e anëtarësisë
 8. Takim nga larg me trajnerët e pesë trajnimeve të licencuara të SBASHK-ut
 9. Një kërkesë e SBASHK-ut lidhur me Ministrinë e Punës e Mirëqenies Sociale
 10. Përfundoi trajnimi për gjuhën shqipe dhe letërsinë me kolegët nga Novobërda
 11. SBASHK-u me një kërkesë konkrete për Kryeministrin Kurti
 12. Takim nga larg me Kryesinë e Sindikatës së Universiteteve (SUSHK)
 13. Edhe një aktivitet i SBASHK-ut me kolegët nga komuna e Novobërdës
 14. Takim me kryetarët e Kuvendeve komunale sindikale dhe të Universiteteve
 15. Konferencë nga larg e shumë sindikatave nga e tërë bota
 16. Po vazhdon me sukses trajnimi nga larg me kolegët tanë nga Novobërda
 17. Nuk kanë të ndalur angazhimet e SBASHK-ut në shërbim të anëtarësisë
 18. Takim nga larg i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Mitrovicës
 19. Takim nga larg me kryetarët e nivelit Komunal sindikal dhe të Universiteteve
 20. Takim nga larg me kolegët nga SHFMU “Emin Duraku” të Kaçanikut
 21. Të ndihmohet përfshirja e të gjithë nxënësve në mësimin nga larg
 22. Takim nga larg i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Prizrenit
 23. Takim nga larg i Këshillit Drejtues të SBASHK-ut
 24. Takim nga larg i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Obliqit
 25. Qasjet e reja me psikologë
 26. Takim nga larg me kolegët nga Shtërpca dhe Novobërda
 27. Takim nga larg i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Podujevës
 28. Kuvendi i Sindikatës së Arsimit Parauniversitar i Kamenicës mbajti takim nga larg
 29. Takim nga larg me Kuvendin sindikal të Arsimit Parauniversitar të Dragashit
 30. Lajm i keq për individët që nuk na duan, SBASHK-u ishte dhe është këtu
 31. Mbajti takim nga larg Kuvendi i Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Deçanit
 32. Takim nga larg me Kuvendin e Sindikatës së Arsimit Para universitar të Fushë Kosovës
 33. U mbajt takim nga larg edhe me kolegët nga Skenderaj
 34. Takim nga larg i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Gjakovës
 35. Internacionalja e Arsimit mbajti takim nga larg
 36. Takim nga larg i Kuvendit të sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Kaçanikut
 37. Takim nga larg i Kuvendit sindikal të Arsimit Parauniversitar të Shtimes
 38. Takim nga larg me kolegët nga Hani i Elezit
 39. Takim nga larg i Kuvendit të Sindikatës së Arsimit Parauniversitar të Pejës
 40. Takim nga larg i Kuvendit Sindikal të Arsimit Parauniversitar të Vushtrrisë
 41. Kuvendi sindikal i Arsimit Parauniversitar të Suharekës ka mbajtur takim nga larg
 42. Është mbajtur nga larg Kuvendi i sindikatës komunale të Drenasit
 43. Situata e krijuar nga kufizimet për shkak të Covid-19 sjell te ne edhe strese
 44. Takim nga larg i Kuvendit të Arsimit Para universitar të Lipjanit
 45. Në mbështetje të angazhimit të mësimdhënëseve në këto kohë të vështira
 46. U mbajt takimi i radhës me kryetarët e nivelit komunal sindikal
 47. Takime të suksesshme me Kuvendet sindikale të Prishtinës e Istogut
 48. Vazhdojnë angazhimet e SBASHK-ut me anëtarësinë
 49. Ministrja Bajrami falënderon SBASHK-un për kontributin në situatën aktuale
 50. Takimi online me Kuvendin sindikal të komunës së Gjilanit

Butoni posht